muhammed1841
Bedrock Kaşifi
- En iyi cevaplar
- 0
9 sayfayı okumadan doğruca fakirler adına şunu koyup gidiyorum.
Ne oldu sana.Pluginlerini özledik bea.Bu sözün olayı para verip de adam olmayanlara zaten![]()
Bu platformdan gerekli saygıyı ve beğeniyi toplayamıyorum, bende böyle bir platforma gerektiğinden fazla değer vermiş gibi gözükmek istemiyorum.Ne oldu sana.Pluginlerini özledik bea.
Zengn rich, fakr nese bilionuz.. eheh..hey mavişler... fazla sevinmeyin... Altın babanız geldi..
Foruma laf koydun sanırım ?Bu platformdan gerekli saygıyı ve beğeniyi toplayamıyorum, bende böyle bir platforma gerektiğinden fazla değer vermiş gibi gözükmek istemiyorum.
Yanlış anlaşılmasın, kitleye*Foruma laf koydun sanırım ?![]()
Takıldıgın forumu özelden atarmısın ?Yanlış anlaşılmasın, kitleye*
Kimsenin bilmesi gereken bir bilgi değil boş ver.Takıldıgın forumu özelden atarmısın ?
Bi mod VIP alırsa noluyoMobil ödemenin getirilmesi sadece geliri arttırır kesinlikle kitlenin farkını degil. Diğer hizmetlerden gelen tecrübe ile söylüyorum ki mobil ödemeye ihtiyacı yok bahsettiginiz kitlenin ödeme yapması için artık. Bu işlemlerin böylesi dolanbaçlı olması ve aile izni dışında gerçekleştirmeleri aksine kendilerine daha fazla haz veriyor. Tagı olan yazıyorda dogrusu budur.
Çok gereksiz bir şey yapmış oluyor.Bi mod VIP alırsa noluyo![]()
Başkasına alma olsa, inadına size alasım geldi şu anda.. EhehÇok gereksiz bir şey yapmış oluyor.
Yolla ücreti ben kendime makarna alayım stoklar azaldı.Başkasına alma olsa, inadına size alasım geldi şu anda.. Eheh![]()
qeqo daha ne istiyon, adamlar op mu versin napsın. İsminin üzerinde zaten yıldız var hani .stüm mavilere iyi geceler..aristokrasi var artık forumda.. tabi ben direk burjuva sınıfındayım .. Altın altın parıldıyor burjuvalığım .. Muhahhahaha
Neyse cidden hoş bir yenilik oldu.. Emeği geçenlere teşekküler bir kere daha..
Darısı Grup sistemi, Sunucu Ödülleri,Ayın Üyesi ve Forum Onaylı Sunucuların Başına...
Ki Bunlar Sanırım Yapımdaymış..Çok yakında forumun zirve hallerine döneceğiz gibi görünüyor..
Dipnot:Anime grubu açan olursa kan çıkarotaku savaşlarını başlatırım.. Nükleer güce başvurmak zorunda kalırım
..
Dipçiknot :Bari isimlerimizde renkli yazsa hoş olurdu...en azından süper vipler tabi ..