Yepyeni Bir Oyun: TrionWorld | Trove | [ Giriş Sırası Sorunu Çözüldü! ]

Oyunu beğendiniz mi?

• Evet

Kullanılan: 56 80.0%
  • Hayır

Kullanılan: 14 20.0%

• Kullanılan toplam oy
    70

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Ben severek Trove oynayan bir oyuncuyum, hatta videosunu çektim şu an Youtube'a yüklüyorum. Beraber takılabiliriz istersen :)
2 Kişi Olmuyor Ya Ne Bileyim Klan Sistemi Falan Varsa Şöyle Forumda 10 Kişi Falan Olursa Başlanabilir Yabancı Dilim Olmadığından Klan Arası Sohbet Bile Yeterli Gelir :)

_Randy1_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
2 Kişi Olmuyor Ya Ne Bileyim Klan Sistemi Falan Varsa Şöyle Forumda 10 Kişi Falan Olursa Başlanabilir Yabancı Dilim Olmadığından Klan Arası Sohbet Bile Yeterli Gelir :)
Klan sistemi gibi bir sistem var fakat burada klan yerine kulüp deniyor. Türkiye için kurduğum ATATÜRKİYE kulübüne senide alabilirim :)

_Randy1_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bendede orda kalıyor dıddındıdıdıdıdııdıdıdıdıdıdn :([DOUBLEPOST=1436811455,1436811411][/DOUBLEPOST]
Ben gelirim
Nicki alayım :)

Bu arada oyun sunucuları henüz çok gelişmemiş olduğundan dolayı sizi oyuna almadan önce bir süre bekletiyor. Sırayla alıyor oyuncuları oyuna sistem. Sabahları pek olmuyor ama :)

_Randy1_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
20dkdan 30dkye yükseltiyor 10snde
Bu sorun çok yakında çözülecektir muhtemelen. Sonuçta bekleme süresi artıyorsa oyuncu sayısıda artıyor. Oyuna yatırılan paralarla yeni sunucuya geçeceklerini düşünüyorum. Ama sanırım kısa bir süre böyle :(