S
Switcher
Ziyaretçi
Tahmimi olarak ne zaman açılırTeşekkürker dediğim gibi sunucuda açık olacak yakın da o zaman bekleriz.
Tahmimi olarak ne zaman açılırTeşekkürker dediğim gibi sunucuda açık olacak yakın da o zaman bekleriz.
neazaman biterseTahmimi olarak ne zaman açılır![]()
tamam knkElinize emeğinize sağlık, ben hala metin2 oynuyorum, bunuda açılıcak server'de oynarım devam edin.
Çabuk düzenle şunu uyarı gelmesinherkes değil herkes olacaktı o ._.
Dalga geçmedim ki sadece doğrusunu söyledim.Çabuk düzenle şunu uyarı gelmesin(Dil bilgisi ile dalga geçme) (Hatalıysam kusura bakma :/)
Sırf nasıl olacağını merak ettiğim için Metin2'ye başlayan tek manyak ben miyim?![]()
Dediğim gibi Hatalıysam kusura bakma ama birkaç ay önce aynı düzeltmeyi yapan bir arkadaşın uyarı aldığını hatırlar gibiyimDalga geçmedim ki sadece doğrusunu söyledim.
Dalga geçtiğim yok. Doğru dil öğreterek uyarı alırsak vay halimizeDediğim gibi Hatalıysam kusura bakma ama birkaç ay önce aynı düzeltmeyi yapan bir arkadaşın uyarı aldığını hatırlar gibiyim![]()
Aynen öyle bir kural var, saçma bana göre amaDalga geçtiğim yok. Doğru dil öğreterek uyarı alırsak vay halimize))
Ben bu kural yüzünden peşpeşe susturma almıştımDediğim gibi Hatalıysam kusura bakma ama birkaç ay önce aynı düzeltmeyi yapan bir arkadaşın uyarı aldığını hatırlar gibiyim![]()
banherkes değil herkes olacaktı o ._.
Bende başladımÇabuk düzenle şunu uyarı gelmesin(Dil bilgisi ile dalga geçme) (Hatalıysam kusura bakma :/)
Sırf nasıl olacağını merak ettiğim için Metin2'ye başlayan tek manyak ben miyim?![]()