Pluginlerden anlıyorsan içeri gel

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
Eğer modern dünyaya geçersen team extreme launcherinden 1 5 2 ye 15 saniye içinde bağlanabileceğini öğrenirsin
Ben 1.5.2 nin uzun sürede yüklendiğini falan mı idda ettim ? Yada sen kendi bildiğini oku, oyuncuların görüşünü alma. Sonra serverıma oyuncu gelmiyo da deme cnm .s

chaosfight

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ben 1.5.2 nin uzun sürede yüklendiğini falan mı idda ettim ? Yada sen kendi bildiğini oku, oyuncuların görüşünü alma. Sonra serverıma oyuncu gelmiyo da deme cnm .s
Şahsen evet onu iddia ettin. şuanda hala 1.5.2 sunucular mevcut ve takır takır online kasıyorlar ki bunu iddia edebilirim. Bana kafa tutmadan önce googlede araştırmanı rica ediyorum[DOUBLEPOST=1436960662,1436960594][/DOUBLEPOST]
jogar.craftwar.com.br 1.5.2 ve 300 onlinenin altına düştüğünü görmedim henüz

chaosfight

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
1.5.2 açma sebebin çok saçma o sürüme de hackler var ayrıc hile korumaları da daha kötü
Açanlar modlu açıyor

chaosfight

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Öylede bazı arkadaşlar inkar ediyorlar ne bileyim 1.5.2 de hack çokmuş vs
1.5.2 in hack korumaları en baba korumalar kim ne derse desin[DOUBLEPOST=1436999424,1436999390][/DOUBLEPOST]
yanılıyorsun
Mantıklı ol hackler daha az ama. aynı türde korumalar ise eski versiyon