kardeşim yardım edicekmisin konumuz bu değilAhahaha SamRPG - Hirsiz-Polis RPG 'yi bırakıp minecraft'a başlama sebebim
![]()
Sizde fiber altyapı olmadığı için böyle konuşuyorsunuz. Bizim mahallemizde fiber altyapı var tatlı tatlı oyunumu oynuyorum.qardiş bura ttnet ne bekli10
ego mode on.Sizde fiber altyapı olmadığı için böyle konuşuyorsunuz. Bizim mahallemizde fiber altyapı var tatlı tatlı oyunumu oynuyorum.
Yani demek istiyorsun siz fakirsiniz bizde altyapı var sizde yok demek istiyorsun, hemen açıkla.Sizde fiber altyapı olmadığı için böyle konuşuyorsunuz. Bizim mahallemizde fiber altyapı var tatlı tatlı oyunumu oynuyorum.
Biz faqir ama gururlu , sen zengin ama neyse boşkoy .sSizde fiber altyapı olmadığı için böyle konuşuyorsunuz. Bizim mahallemizde fiber altyapı var tatlı tatlı oyunumu oynuyorum.
Alakası yok aynı para sadece altyapı sorunu var.Biz faqir ama gururlu , sen zengin ama neyse boşkoy .s
Oq
Yoo no ego lego? Aynı parayı ödüyoruz ama altyapı her yerde değişik diye biliyorumego mode on.
Ben 100TL ödüyorum ya sen?Alakası yok aynı para sadece altyapı sorunu var.
Ttnet wheres in adalet?[DOUBLEPOST=1437022394,1437022309][/DOUBLEPOST]
Yoo no ego lego? Aynı parayı ödüyoruz ama altyapı her yerde değişik diye biliyorum
ttnetin adaletsizliği türkiyenin yarısına galiba fiber getirdiler bi bartını biplemiyolar bartının tek bir noktasına bile fiber döşenmiş değil turk telekomdan bölge fiber sorgulama diye bir şey var bizim evi seçiyorum bulunduğunuz bölgede adsl var yazıyorSizde fiber altyapı olmadığı için böyle konuşuyorsunuz. Bizim mahallemizde fiber altyapı var tatlı tatlı oyunumu oynuyorum.
Ben ödemiyorum. Eskiden babamın adınaydı şimdi abimin adına ama sanırım abim 75 tl demişti 75 Gb akk.Ben 100TL ödüyorum ya sen?
Bir de internete erişebilen Türkiye insanının %75 i internet için TTnet'e muhtaç. Geriye kalan %25 i ise Vodafone gibi firmalar.ttnetin adaletsizliği türkiyenin yarısına galiba fiber getirdiler bi bartını biplemiyolar bartının tek bir noktasına bile fiber döşenmiş değil turk telekomdan bölge fiber sorgulama diye bir şey var bizim evi seçiyorum bulunduğunuz bölgede adsl var yazıyor