İnternetip kesiliyor geri geldikten 10 saniye sonra tekrar gidiyor.

Mulfucer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İnternetim sürekli kesiliyor bana bi samp oynatmıyor zaten internetim kesildiği için bu ttnet yüzünden kelepçeli iken oyundan çıkmaktan hapse atıldım oyunda nasıl düzeltebilirim ben bu sorunu sürekli internetim kesiliyor etikete bakmayın

EnderBy

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ahahaha Sam:p RPG - Hirsiz-Polis RPG 'yi bırakıp minecraft'a başlama sebebim :)

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
Kardeş bende de buna benzer bir sorun vardı eskiden. Daha önceden daha uzun sürerdi. Şimdğ ise öğlenleri hızlı,geceleri yavaş oluyor.

Mulfucer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sizde fiber altyapı olmadığı için böyle konuşuyorsunuz. Bizim mahallemizde fiber altyapı var tatlı tatlı oyunumu oynuyorum.
ttnetin adaletsizliği türkiyenin yarısına galiba fiber getirdiler bi bartını biplemiyolar bartının tek bir noktasına bile fiber döşenmiş değil turk telekomdan bölge fiber sorgulama diye bir şey var bizim evi seçiyorum bulunduğunuz bölgede adsl var yazıyor

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
Ben 100TL ödüyorum ya sen?
Ben ödemiyorum. Eskiden babamın adınaydı şimdi abimin adına ama sanırım abim 75 tl demişti 75 Gb akk.
Ailecek kullanıyoruz interneti*

Eğer evde internet olmazsa hayatımın %90 ı gider . Sürekli sıkılır dururum. Televizyon hayatımın sadece %1 iyken %55 i olur.[DOUBLEPOST=1437023403,1437023143][/DOUBLEPOST]
ttnetin adaletsizliği türkiyenin yarısına galiba fiber getirdiler bi bartını biplemiyolar bartının tek bir noktasına bile fiber döşenmiş değil turk telekomdan bölge fiber sorgulama diye bir şey var bizim evi seçiyorum bulunduğunuz bölgede adsl var yazıyor
Bir de internete erişebilen Türkiye insanının %75 i internet için TTnet'e muhtaç. Geriye kalan %25 i ise Vodafone gibi firmalar.