Skyrim yardim

AzePvP

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Skyrimde vampir oldum ve gorevim whiterunda ama konusamiyorum adamlarla herkes saldiriyor :/ nasil cikarim vampirlikden ?
ve aksam olunca sprint atabiliyom sadece yardim

Son düzenleme:

Swertyy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer video normal iniyorsa sen de bug olmuş olabilir. Sen yine de Skyrim Türkçe grubuna bir sor belki özel bir durumu ardır videoda gözükmüyordur. Daha çok yardımcı olmak isterdim ama henüz o bölüme gelmedim sanırım.

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
bide shout atarak aşşağı indirip kesmeyi dene :/

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
bi yerde dursa vurcamda
Hayır adını hatırlamıyorum bir shout vardı attığın gibi bir süreliğine ejderhanın uçmasını engelliyordu. Ben o ile öldürmüştüm. hiçbir şekilde ölmüyorsa
Crosshair o ejderhaya bakılıyken ''é'' tuşuna bas ve kill yaz tamamdır. Ejderha öldü konu kilit :şapka:
Bu arada sorunun çözülmedi değil kill komutu herkesi öldürüyor bu endenle her türlü ölecektir
konu ismini ÇÖZÜLDÜ olarak değiştirirsen sevinirim :D İyi ejderha kesmeler :)

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
öldurmeye çalıştıgın ejderha muhtemelen paarthurnax o dost bi ejderha gorevi Delphine verdiyse dinleme onu ejdere vurmadan yanına git seninle konusacak ... karsıdaki paarthurnax degil ise mod yuklu ise modları sil load yap - oda olmazsa o gorevi es geç

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Hayır adını hatırlamıyorum bir shout vardı attığın gibi bir süreliğine ejderhanın uçmasını engelliyordu. Ben o ile öldürmüştüm. hiçbir şekilde ölmüyorsa
Crosshair o ejderhaya bakılıyken ''é'' tuşuna bas ve kill yaz tamamdır. Ejderha öldü konu kilit :şapka:
Bu arada sorunun çözülmedi değil kill komutu herkesi öldürüyor bu endenle her türlü ölecektir
Az öl gel*
Crack sorunları olabilir cracksan da ben de crack iken öldürmüştüm gayet :([DOUBLEPOST=1437086939,1437086900][/DOUBLEPOST]
öldurmeye çalıştıgın ejderha muhtemelen paarthurnax o dost bi ejderha gorevi Delphine verdiyse dinleme onu ejdere vurmadan yanına git seninle konusacak ... karsıdaki paarthurnax degil ise mod yuklu ise modları sil load yap - oda olmazsa o gorevi es geç
Ana görev diye hatırlıyorum, şu amcaların dağında oluyor görev zaten

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
O ejderha Alduin dünyanın sonunu getirecek olan ve ilk bölümde kellemizi kurtarmamızı sağlayan ejderha. Paarthurnax onunla gökyüzünde savaşırken "Ejder yıkan" nidasını ona karşı kullanacaksın böylece uçamayacak ve sende onu öldüreceksin.

Despondency

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Alduin'i öldürmenin ilk basamak görevini yapıyorsun şu anda.Neden canı inmediği konusunda bir fikrim yok ama yere çekmeye yarayan bir shout var onu atacaksın.Mavi bir patlamanın ardından yere inecek.Hemen koş ve vur.

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Uğraş biraz yapamadıysan konsol komutuyla geç bende de bazen bug oluyor

AzePvP

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Beyler vampirlikden nasil cikcam bilen varmi :)[DOUBLEPOST=1437164151,1437164091][/DOUBLEPOST]
tamam halletdim