Ronin Sıtayla Orta Çağ Evi Tutorial | Öğretici Video

LySoon

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ronin denince bi ihtişam bekledimde kb ;/ ama buda iyi yani çoğu insan bunu yapamaz :3

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Ronin denince bi ihtişam bekledimde kb ;/ ama buda iyi yani çoğu insan bunu yapamaz :3
Tutorial ve ev sadece bu video 56 gb tuttu sesleri temizlemem falan ayrı bi mesele zaten müzik arayıp arkaya atmam falan da ayrı bir şey sadece buna 1 gün gitti illa şato falan mı yapak beğensin insanlar diye işte yapamayanlar yapsın diye yapıom
Neyse eyv bozuldum biraz

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
@ronin için güzel bir çalışma ama bende turitol olarak daha kısa tutmalıydın hedefleri yüksek tutan arkadaşlar bence en yüklerden biri bu daha iyi :D
Tebrik ederim güzel ve başarılı çalışma :D

L

LifeTaker

Ziyaretçi
@ronin için güzel bir çalışma ama bende turitol olarak daha kısa tutmalıydın hedefleri yüksek tutan arkadaşlar bence en yüklerden biri bu daha iyi :D
Tebrik ederim güzel ve başarılı çalışma :D
abi ''için güzel bir çalışma ama bende turitol olarak daha kısa tutmalıydın hedefleri yüksek tutan arkadaşlar bence en yüklerden biri bu daha iyi :D'' kısmını anlamadım
Başarılı , hatta süper :D
sağolasın : Ddd

Ardart

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
oo tutorial için harika olmiş ronin stayliş
völla bekliyorum öbür tutoriallerinizi

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Ronın Sıtayla senin evini, bloğunu, steve'ni, ağaçlarını, kundaktaki kedini, yolculuk arkadaşını(kurt)..........(!)
Neyse güzel olmuş .s

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Ronın Sıtayla senin evini, bloğunu, steve'ni, ağaçlarını, kundaktaki kedini, yolculuk arkadaşını(kurt)..........(!)
Neyse güzel olmuş .s
Hala gülüyorum hahahahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahhahaha
teşekkürler

Cazza144

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
abi ''için güzel bir çalışma ama bende turitol olarak daha kısa tutmalıydın hedefleri yüksek tutan arkadaşlar bence en yüklerden biri bu daha iyi :D'' kısmını anlamadım

sağolasın : Ddd
Enes kankacığım ve siz değerli forum üyeleri için bydemir abinin cümlesini Türkçeden Türkçeye sizler için çevirdim. Buyrun
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Enes kankacığım ve siz değerli forum üyeleri için bydemir abinin cümlesini Türkçeden Türkçeye sizler için çevirdim. Buyrun
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
yarıldım :D[DOUBLEPOST=1437158287,1437158122][/DOUBLEPOST]dediğim kısaca.

Ronin için güzel bir çalışma hedeflerini yüksek tutan arkadaşlar bundan daha yükseğini bulamaz yabancı turitol lar 15dk da fix dir nerede ise ama @ronin Sizin için güzel bir çalışma yapmış

Yapıyı fazla beğenmedim ama :)