forumda ikimiz varız heralde millet uyuyoEğer sunucu 1.8 olucak ise title & actionbar gösteren bir skript yazabilirim, hatta daha güzel durabilir.
Haklısın, ancak bu 1.7 deviri çok uzun sürdü. Dahada sürücek gibi görünüyor oyun konusunda çok geriyizforumda ikimiz varız heralde millet uyuyo:
1.8 degim, teşekkür ederim
1.8 e gecmek istilorum ama particle de sorun cıkardı bana va bağzı sistemlerdeHaklısın, ancak bu 1.7 deviri çok uzun sürdü. Dahada sürücek gibi görünüyor oyun konusunda çok geriyiz![]()
Peki, bende 1.7'deyim ancak 1.8 ile girenleride kötü bırakmıyorum, örnek olarak 10'dan geriye filan sayıyor title ile1.8 e gecmek istilorum ama particle de sorun cıkardı bana va bağzı sistemlerdecıkarmasa 1 dakika beklemicem
HAHAHAaaPeki, bende 1.7'deyim ancak 1.8 ile girenleride kötü bırakmıyorum, örnek olarak 10'dan geriye filan sayıyor title ile![]()
Hms ilk ben düşündüm .sşunu düşünmüştüm.. rpg serverımda görevlerim icin yolu gösteren kisiye özel ufak ipucu olarak. smdi sen görevdelken bi baskasının görevini görmek istemelebilirsin![]()
fikrinizi bilmiyordumHms ilk ben düşündüm .s
Neyse javayla yapıcağım için iyi şanslar canumBu arada kişiye özel particle mümkün sanırım ama skript bilmiyorum*
deniyeceğimSkRayFall ile show particle var onun ile yol göster
Evetfikrinizi bilmiyordum
deniyeceğimama kişiye özel mi ?