Kişiye özel holoğram veya efek vermek

virtuaL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bazı pluginlerde vardı, eskilerden görmüstüm sanırsam quests di. npc sana görev verecekse kafasında soru işareti falan cıkıyordu. o şekilde SADECE 1 OYUNCUNUN görebilecegi bi efect veya particle veya hologram yaratabilirmiyiz

Emirinnr

eretnaturk.com emir.kim
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Olabilir sanırsam, ancak geçici bi hologram yaratıcaksan (örn 10 sn sonra gidicekse) bence gerek kalmaz,

çok takıcaklarını sanmam aksine güzel duruyor :)

virtuaL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
şunu düşünmüştüm.. rpg serverımda görevlerim icin yolu gösteren kisiye özel ufak ipucu olarak. smdi sen görevdelken bi baskasının görevini görmek istemelebilirsin :)

Emirinnr

eretnaturk.com emir.kim
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Eğer sunucu 1.8 olucak ise title & actionbar gösteren bir skript yazabilirim, hatta daha güzel durabilir.

virtuaL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Haklısın, ancak bu 1.7 deviri çok uzun sürdü. Dahada sürücek gibi görünüyor oyun konusunda çok geriyiz :o
1.8 e gecmek istilorum ama particle de sorun cıkardı bana va bağzı sistemlerde :( cıkarmasa 1 dakika beklemicem

Emirinnr

eretnaturk.com emir.kim
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
1.8 e gecmek istilorum ama particle de sorun cıkardı bana va bağzı sistemlerde :( cıkarmasa 1 dakika beklemicem
Peki, bende 1.7'deyim ancak 1.8 ile girenleride kötü bırakmıyorum, örnek olarak 10'dan geriye filan sayıyor title ile :)

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
şunu düşünmüştüm.. rpg serverımda görevlerim icin yolu gösteren kisiye özel ufak ipucu olarak. smdi sen görevdelken bi baskasının görevini görmek istemelebilirsin :)
Hms ilk ben düşündüm .s :(
Neyse javayla yapıcağım için iyi şanslar canum :( Bu arada kişiye özel particle mümkün sanırım ama skript bilmiyorum*

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
SkRayFall ile show particle var onun ile yol göster