DeathLight
You tell me life isn't that hard.
- En iyi cevaplar
- 0
Maalesef çok gereksiz plugin var başarılı bulamadım. Biraz daha geliştirip konuya sunabilirsin.
Ney alinti ?[DOUBLEPOST=1436971610,1436971574][/DOUBLEPOST]En son resim benim eski paylaştigim pluginde fotoğrafta vardı alıntı bu arada
Iyi forumlar
Yeniyim Bu islerde( SAKIN PRIM ANLAMAYIN PLUGIN PAKETIM VAR AMA PRIM DEGILDIR)
Düşüncem : Biraz Türkçeleştirseydin Iyi Olurdu Gidip Başkalarının Survival Paketini ***Craft Yazanı ***Craft Yapmasaydın
Şahsen Çok Bug VarAz Ugrasip /ehome /erepair Böyle Buglari Kapasaydin
![]()
umarım daha iyi olursun ben iyi demiyorum bende kötüyümNey alinti ?[DOUBLEPOST=1436971610,1436971574][/DOUBLEPOST]
Yeniyim Bu islerde
Saol fikrin icin team oldugu icin cok ugrasamiyorum.umarım daha iyi olursun ben iyi demiyorum bende kötüyüm![]()
ben fikir vermedimkiSaol fikrin icin team oldugu icin cok ugrasamiyorum.
Teşekür ederim.Ellerine sağlık dostum*
Ayberk ben samet sen bi skype gelsene.Gereksiz Pluginler Silinirse İşe Yarayabilir.
JrZ - Team Ayberk !
Sametcigim Suanda İşim Var Site Paylaşıcam Forumda Sonrada Bayramlaşma Vs. Vs. Vs.Ayberk ben samet sen bi skype gelsene.![]()
Bayramin Kutlu olsun ayberk simdiden bi ara konuşuruz.Sametcigim Suanda İşim Var Site Paylaşıcam Forumda Sonrada Bayramlaşma Vs. Vs. Vs.![]()
Kritex Uzatma ! Derdin Ne Senin Bu Arkadaşla Bi Gidermisin BuradanBence konunun ismini yanlış yazmışsın. Konunun ismi Survival Plugin paketi değil de Saatli bomba paketi olacaktı.
Ben dalga geçmeyeyim de kimler geçsin şimdiKritex Uzatma ! Derdin Ne Senin Bu Arkadaşla Bi Gidermisin Buradan
Konuyu Trolleyecegine Gidip Sunucunla Ilgilen .