GTA5 Aldım beyler bi bakarmisiniz.

dragonx_76

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar 60 Tl bi internet cafe'den GTA5 Oyun cd'si aldim 14 DVD Kac saat'e yükler ve setup kurmak kac saat surer yardim edermisiniz?

PatatoMan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Fakirler sizi korsana hayır pislikler !
şaka yapıyor*[DOUBLEPOST=1437212864,1437212738][/DOUBLEPOST]
Gta 5 bildiğim kadarıyla 6 cd'den oluşuyor 14 cd nedir onu nereye sokmuş kardeşim anılma ama kazık yemişsin.
14 cd yi acaba neresine soktu...yamlış anlamayın yami adam nereye koydu çizilmedi mi onlar.

ElfonseReyiz

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Orginal
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
kutusunda 7 cd vardır. Bunlar standart 4.7 GB DVD değildir. Kapasitesi daha fazla olduğundan 7 cddir. Yaklaşık 8.5 GBlik cddir. Senin aldığın dvd 4.7 GB sanırım. Orginalden daha yavaş yazım hızı olabilir. Orginalle aynı hızda olmıcaktır. Ayrıca Ram'e göre değişebilir yüklenme süresi.

PatatoMan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Orginal GTA 5 kutusunda 7 cd vardır. Bunlar standart 4.7 GB DVD değildir. Kapasitesi daha fazla olduğundan 7 cddir. Yaklaşık 8.5 GBlik cddir. Senin aldığın dvd 4.7 GB sanırım. Orginalden daha yavaş yazım hızı olabilir. Orginalle aynı hızda olmıcaktır. Ayrıca Ram'e göre değişebilir yüklenme süresi.
Her insanın parası oslada oyunları orjinal alsa :/

Nefesim

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
60 liraya çakma alacağıma parasını ekler orijinal alırdım. Yaşasın PS3!

PatatoMan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
PS3 çok eskidi dostum gta 5 ben ps4 de oynamayı tercih ederim ki zaten öle Ps4 ve Ps3 ü yanyana koydum monitürlerini grafik karşılaştırması yaptım ve arada gözle görülbilcek şekilde farklar var.

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
PS3'te pasif modda bile arabana roket atıyorlar. Online çok sıkıntı. PC'de istediğini daha iyi grafikler silahlar ile yapabiliyorsun. PS3 üzerinden oynuyorum rahat sistem sıkıntısı olmadan ama gta cidden sıkıntı.[DOUBLEPOST=1437214553,1437214520][/DOUBLEPOST]
PS3 çok eskidi dostum gta 5 ben ps4 de oynamayı tercih ederim ki zaten öle Ps4 ve Ps3 ü yanyana koydum monitürlerini grafik karşılaştırması yaptım ve arada gözle görülbilcek şekilde farklar var.
Yıl farkını da göz önünde bulundursaydın.