dragonx_76
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar 60 Tl bi internet cafe'den GTA5 Oyun cd'si aldim 14 DVD Kac saat'e yükler ve setup kurmak kac saat surer yardim edermisiniz?
Yüklücez Mecbur.Gta 5 bildiğim kadarıyla 6 cd'den oluşuyor 14 cd nedir onu nereye sokmuş kardeşim anılma ama kazık yemişsin.
Saol.Oyun Crackdir.
Edit: 4-6 Saat Rahat Sürüyor.
14 cd yi acaba neresine soktu...yamlış anlamayın yami adam nereye koydu çizilmedi mi onlar.Gta 5 bildiğim kadarıyla 6 cd'den oluşuyor 14 cd nedir onu nereye sokmuş kardeşim anılma ama kazık yemişsin.
Deniyoz biselerFakirler sizi korsana hayır pislikler !
şaka yapıyor*[DOUBLEPOST=1437212864,1437212738][/DOUBLEPOST]
14 cd yi acaba neresine soktu...yamlış anlamayın yami adam nereye koydu çizilmedi mi onlar.
Her insanın parası oslada oyunları orjinal alsa :/Orginal GTA 5 kutusunda 7 cd vardır. Bunlar standart 4.7 GB DVD değildir. Kapasitesi daha fazla olduğundan 7 cddir. Yaklaşık 8.5 GBlik cddir. Senin aldığın dvd 4.7 GB sanırım. Orginalden daha yavaş yazım hızı olabilir. Orginalle aynı hızda olmıcaktır. Ayrıca Ram'e göre değişebilir yüklenme süresi.
Şimdi Elektirikler gitse ben olsam aglardım :/Deniyoz biseler10 Cd 'deyim Sabah 9 Da basladim hadi bakalim
![]()
PS3 çok eskidi dostum gta 5 ben ps4 de oynamayı tercih ederim ki zaten öle Ps4 ve Ps3 ü yanyana koydum monitürlerini grafik karşılaştırması yaptım ve arada gözle görülbilcek şekilde farklar var.60 liraya çakma alacağıma parasını ekler orijinal alırdım. Yaşasın PS3!
PS3'te pasif modda bile arabana roket atıyorlar. Online çok sıkıntı. PC'de istediğini daha iyi grafikler silahlar ile yapabiliyorsun. PS3 üzerinden oynuyorum rahat sistem sıkıntısı olmadan ama gta cidden sıkıntı.[DOUBLEPOST=1437214553,1437214520][/DOUBLEPOST]60 liraya çakma alacağıma parasını ekler orijinal alırdım. Yaşasın PS3!
Yıl farkını da göz önünde bulundursaydın.PS3 çok eskidi dostum gta 5 ben ps4 de oynamayı tercih ederim ki zaten öle Ps4 ve Ps3 ü yanyana koydum monitürlerini grafik karşılaştırması yaptım ve arada gözle görülbilcek şekilde farklar var.
GG!Bozuk cikdi 10 Cd kapandi.