Evet Bende Farkettim Ancak Yeni Başlamıştır Belki , Ona Destek Vermek Bizlerin İşi.Ben dalga geçmeyeyim de kimler geçsin şimdi15 tane aynı işlevde plugin koymuş arkadaş.
Evet Bende Farkettim Ancak Yeni Başlamıştır Belki , Ona Destek Vermek Bizlerin İşi.Ben dalga geçmeyeyim de kimler geçsin şimdi15 tane aynı işlevde plugin koymuş arkadaş.
Tamam senin hatrına edelim dostum:Evet Bende Farkettim Ancak Yeni Başlamıştır Belki , Ona Destek Vermek Bizlerin İşi.
Teşekkürler.Tamam senin hatrına edelim dostum:
1. FrameProtect e gerek yok, wg zaten o görevi üstleniyor
2. iConomy gereksiz chestshop varken
3. Sifreliop, phoenixanticheat, sohbet-gardiyani, spam koruma, command blocker. Bu saydıkalrımın hepsini Nocheatplus yapıyor zaten, sil gitsin bunları.
4. Multiverse survival ile tamamen alakasız, yeni dünya yaratmanı gerektirecek bir durum yok. Sil direk.
Saolun yardiminiz icin hemen basliyorum Sürümü degistiricem Beta sürümü kapanicak.[DOUBLEPOST=1437214943,1437214874][/DOUBLEPOST]Fakat iconmy olmadan para verilmiyor chestshop'dan.Tamam senin hatrına edelim dostum:
1. FrameProtect e gerek yok, wg zaten o görevi üstleniyor
2. iConomy gereksiz chestshop varken
3. Sifreliop, phoenixanticheat, sohbet-gardiyani, spam koruma, command blocker. Bu saydıkalrımın hepsini Nocheatplus yapıyor zaten, sil gitsin bunları.
4. Multiverse survival ile tamamen alakasız, yeni dünya yaratmanı gerektirecek bir durum yok. Sil direk.
Bana Göre Beta Alfa Vs. Çok Saçma Geliyor Onlartıda Kaldır Gösteriş Amaçlı Yapma Yardım Amaçlı Yap Ki Forumda %99 Gösteriş Amaçlı Yapıyor.Saolun yardiminiz icin hemen basliyorum Sürümü degistiricem Beta sürümü kapanicak.