- En iyi cevaplar
- 0
60 TL çöp oldu. Orjinal alabilirdin g2a gibi sitelerden 100 TL'lik bir fiyat etiketi üzerinden. Social club üzerinden tabii. steam üzerinden 150 TL'den satıyorlar.Bozuk cikdi 10 Cd kapandi.
60 TL çöp oldu. Orjinal alabilirdin g2a gibi sitelerden 100 TL'lik bir fiyat etiketi üzerinden. Social club üzerinden tabii. steam üzerinden 150 TL'den satıyorlar.Bozuk cikdi 10 Cd kapandi.
Geri alirimki parami60 TL çöp oldu. Orjinal alabilirdin g2a gibi sitelerden 100 TL'lik bir fiyat etiketi üzerinden. Social club üzerinden tabii. Steam üzerinden 150 TL'den satıyorlar.
Vermezse ?Geri alirimki parami![]()
Ah... alırsın paranı geriBozuk cikdi 10 Cd kapandi.
g2a candır[DOUBLEPOST=1437222883][/DOUBLEPOST]60 TL çöp oldu. Orjinal alabilirdin g2a gibi sitelerden 100 TL'lik bir fiyat etiketi üzerinden. Social club üzerinden tabii. Steam üzerinden 150 TL'den satıyorlar.
hıh... fakirler işte60 Tl ne lan korsan oyuna para verilir mizaten millet para vermiyim diye korsan oynuyor
Ama 60 tl 14 DVD'nin parasının 2.5 katı para. İnternet kafeci DVD lerle kazıklamışCrack ise 4 gblik cdler olarak 14 tane var
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Gerçek cd üzerinde kadın oluyor her yere soktukları ;_;.bk almistim denemek icin suan orjinal aldım ama![]()
Wowowow Iphone 6bk almistim denemek icin suan orjinal aldım ama![]()