Slower1903

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bu arada bir yeniliği söylemeyi unutmuşum. Bu yenilikte güzel bir yenilik ama kullanımı karmaşık olabilir. Dinnerbone twitter dan bir ekran görüntüsü göndermişti ve resimde tuhaf siyah bir block vardı. O bloğunda ne işe yaradığını söylediler ve world edit gibi kullanılacakmış adı ise galiba belli değil.

SM-T230 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Thepoisonn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bu arada bir yeniliği söylemeyi unutmuşum. Bu yenilikte güzel bir yenilik ama kullanımı karmaşık olabilir. Dinnerbone twitter dan bir ekran görüntüsü göndermişti ve resimde tuhaf siyah bir block vardı. O bloğunda ne işe yaradığını söylediler ve world edit gibi kullanılacakmış adı ise galiba belli değil.

SM-T230 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
oo çok iyi olur be

Metin2TR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Slower1903 biraz daha açarmısın :D anladıgım kadarıyla o blok elimizdeyken sag ve sol tıklayacaz :D ve ,//set çeker gibi bir komut gircez olcak :D dogrumu anlamışım :D

Thepoisonn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Slower1903 biraz daha açarmısın :D anladıgım kadarıyla o blok elimizdeyken sag ve sol tıklayacaz :D ve ,//set çeker gibi bir komut gircez olcak :D dogrumu anlamışım :D
komut gireceğimizi sanmıyorum farklı bir şekilde yapılır creativeye döner komut girersek fill komutu varken buna pek gerek kalmazdı

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
şöyle kralından 5-10 tane yeni komut gelir ve komut bloklarının kastırma olayını fixlerlerse; komut blokları gerekli popilerliğine kavuşur.
Oyuna yeni komut ekleyebilme gelsin tamamdır.
O da şöyle olabilir; bir clokca bağlı komut bloğuna diyelim şunu yazdık: /NewCommand /yagmurkapa /toggledownfall
Oyuncu chat'a /yagmurkapa yazınca /toggledownfall gerçekleşçek mesela, ama eğer clock kapanırsa çalışmayacak.
Tabi bu bi öneri.

GT-P5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

RovemT

Skripter & PlugineR
En iyi cevaplar
0
Hmm. Süper olur da, Çözeriz onu yaa :D Sıkıntı yok. At sistemi çıktığında da çözemiyoduk. Hatta andezit geldiğinde ben kılıç falan yapmaya çalıştım, Ne işe yarıyor diye.

Slower1903

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
[DOUBLEPOST=1437469919][/DOUBLEPOST]
foto gözükmüyor :( :( :(
şu an bilgisayara geçtim o bloğun kullanıldığı fotoyu bir atayım. Bulup

-Alıntıdır
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Resmi tekrardan bulamamıştım konu açacağımı düşünmemiştim baktım kapattım anca burada bulabildim :D Bu arada yeni bloğun şeklini falanda görmüş oldunuz :D
Edit: Bu arada başka bir yenilik ise pek bir işe yarar mı bilmiyorum ama ender pearllar creative de iken de atılabilecek.