Başlamayı düşünüyordum lakin 10-18 aralığında "abi 5k var mı?" diye yalvaran çocukların oyunu istila ettiğini gördüm. Bu oyun oynanmaz. Bizim sincaplar bu oyunu Metin2'nin bloklu haline dönüştürür.
@faketaxidriver
Nick KaptanPenguen klübe eklermisiniz
Nick KaptanPenguen klübe eklermisiniz
global chat den kimse konuşmuyor. herkes fısılıtıyla yada clup chatlarıyla konuşuyor. Ayrıca abi bi 5k varmı ? diye bir şey söylenemez çünkü oyunda 1 tane para birimi yok.Başlamayı düşünüyordum lakin 10-18 aralığında "abi 5k var mı?" diye yalvaran çocukların oyunu istila ettiğini gördüm. Bu oyun oynanmaz. Bizim sincaplar bu oyunu Metin2'nin bloklu haline dönüştürür.
@faketaxidriver
şu an kayıt oluyorum. Steam'den indirmiyoruz dimi. Format attımda pcye ?Yeni başlayanlar oyunda beni de ekleyebilir. Swertyy.
Sadece laf atmak için girmiş konuya, sadece Türk sunucusu falan var sanıyor. Oyunu indirmediğine bile emin sayılırım. Bu arada flux ana para birimi*global chat den kimse konuşmuyor. herkes fısılıtıyla yada clup chatlarıyla konuşuyor. Ayrıca abi bi 5k varmı ? diye bir şey söylenemez çünkü oyunda 1 tane para birimi yok.
Giriş yapabildim oyuna. 9xPaw olarak ekleyebilirsiniz.
Yeni başlayanlar oyunda beni de ekleyebilir. Swertyy.
Trove Forumu açılıyor!
Gerekli çalışmalar yapıldıktan sonra ilk Türk Trove Forumu olarak açılacağız, takipte kalın!