Yepyeni Bir Oyun: TrionWorld | Trove | [ Giriş Sırası Sorunu Çözüldü! ]

Oyunu beğendiniz mi?

• Evet

Kullanılan: 56 80.0%
  • Hayır

Kullanılan: 14 20.0%

• Kullanılan toplam oy
    70

Swertyy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
2 enemy club değil de benim de bir tane duruyor. Açmıştım da boş şimdilik doldurcam da neyse. Bu mesajı alıntı yapıp isim yazarsanız ekliyim sizi de bizim club'e. Diğerinden çıkmanıza gerek yok birden fazla club'e girebilirsiniz.

yavhehe55

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Başlamayı düşünüyordum lakin 10-18 aralığında "abi 5k var mı?" diye yalvaran çocukların oyunu istila ettiğini gördüm. Bu oyun oynanmaz. Bizim sincaplar bu oyunu Metin2'nin bloklu haline dönüştürür.
@faketaxidriver

_Randy1_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

OrllandO

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyunu şu konudan gördüm indirip oynayayım dedim indirmem 1-2 dakika sürdü fakat en az yarım saattir ana ekranda bekliyorum. Bu normal mi ?

Edit: Okay mevzuyu şimdi anladım. Durun bakalım bi oyuna girebilirsem nickimi yazarım buraya.

Son düzenleme:

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başlamayı düşünüyordum lakin 10-18 aralığında "abi 5k var mı?" diye yalvaran çocukların oyunu istila ettiğini gördüm. Bu oyun oynanmaz. Bizim sincaplar bu oyunu Metin2'nin bloklu haline dönüştürür.
@faketaxidriver
global chat den kimse konuşmuyor. herkes fısılıtıyla yada clup chatlarıyla konuşuyor. Ayrıca abi bi 5k varmı ? diye bir şey söylenemez çünkü oyunda 1 tane para birimi yok.

Prokeen

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Uzun zamandır oyun arıyorum. Umarım güzeldir. ^ _ ^

* Nasıl oynanıldığını anlatsaydın iyi olurdu :D

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
global chat den kimse konuşmuyor. herkes fısılıtıyla yada clup chatlarıyla konuşuyor. Ayrıca abi bi 5k varmı ? diye bir şey söylenemez çünkü oyunda 1 tane para birimi yok.
Sadece laf atmak için girmiş konuya, sadece Türk sunucusu falan var sanıyor. Oyunu indirmediğine bile emin sayılırım. Bu arada flux ana para birimi*

Prokeen

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0