- En iyi cevaplar
- 0
Kılıç'ın şekil dizaynini biraz sıradışı yap.![]()
Bu arada bu kılıcı yaptım ve adminlere yolladım
Çok güzel olmadı ama bazı kıytırık modellerden daha güzel![]()
Kılıç'ın şekil dizaynini biraz sıradışı yap.![]()
Hala girilmiyor gibi ? .-.[DOUBLEPOST=1437489124,1437489092][/DOUBLEPOST]Fake attı oyunumu kapattırdı ...Oyuna yeni güncelleme gelmiş bulunmaktadir. update 78.1MB.
PTS Sunucuları açık lakin normal sunucu kapalı çünkü 3 saatlık bakım var.Hala girilmiyor gibi ? .-.[DOUBLEPOST=1437489124,1437489092][/DOUBLEPOST]Fake attı oyunumu kapattırdı ...
Tam korsanlık kılıç da korsan silah kullanıyor :/![]()
En az 2 saat sürer bence kesin bilgi bilmiyorum amaOyuna girişler tam olarak ne zaman açılacak? Bilgisi olan varmı?
MacigalVoxel yükledim bende birşeyler deniyeceğim. Bilseydim çok önceden kullanmaya başlardım bu programı program çok iyi![]()
Forumdan bayagı bi kişi oynuyor klana gel tek tek kişiyle haberleşmeye gerek yokGüncelleme tamamlandı sanırım şu an update atıyor. Az sonra oyunda olurum başka online varsa nick yazsın da haberleşelim. Sadece silah değil oyuna zindan bile ekletebilirsiniz eğer iyi bir tane yaparsanız.
Az önce de 5k lafını uyduran değil miydin sen niye oyunu kötülemeye çalışıyorsun anlamadım ?Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Mağazalarında muhteşem fark atıcı paketler satıyorlar, umarım bu kadar paket satılırken keyif alabilirsiniz.
Ciddi mısın bunlar mi epic fark etiyor. :/ yaw fazladan class + birkaç süs eşyası kanat bide orda değerli item olarak preal of wisdom var.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Mağazalarında muhteşem fark atıcı paketler satıyorlar, umarım bu kadar paket satılırken keyif alabilirsiniz.