Yepyeni Bir Oyun: TrionWorld | Trove | [ Giriş Sırası Sorunu Çözüldü! ]

Oyunu beğendiniz mi?

• Evet

Kullanılan: 56 80.0%
  • Hayır

Kullanılan: 14 20.0%

• Kullanılan toplam oy
    70

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Club felan varmış nasıl giriliyor hangi clube gireyim ve europe oynuyorum isminizi söyleyin ark ekleyim

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Club felan varmış nasıl giriliyor hangi clube gireyim ve europe oynuyorum isminizi söyleyin ark ekleyim
Bizim kulübe gel forumdan oynayan neredeyse herkes bizim kulüpte Randy1GG e mesaj at
Ayrıca trove forumundan yazarsan senin için daha faydalı olur[DOUBLEPOST=1437499418,1437499375][/DOUBLEPOST]
Tüm Forum Bir Külüpte Olsa İyi Olur Daha Fazla Muhabbet Falan Çıkar Belki Hepimiz Toplanır U6 Gideriz :S

Ah Öldüm :S
U6 girelim ondan sonra kalabalıktan gidecek yer bulamayalım yaratık kılıcı bi sallasın hepimiz ölelim :D

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Bizim kulübe gel forumdan oynayan neredeyse herkes bizim kulüpte Randy1GG e mesaj at
Ayrıca trove forumundan yazarsan senin için daha faydalı olur[DOUBLEPOST=1437499418,1437499375][/DOUBLEPOST]
U6 girelim ondan sonra kalabalıktan gidecek yer bulamayalım yaratık kılıcı bi sallasın hepimiz ölelim :D
Oyun ne zamana açılacak

umut_

En iyi cevaplar
0
20 Kişi Herkes Buff Basıp Damage Vursa Yarı Canı Gider Sonra 2. Ele Kodar Ölmezsen Belki Shadow 5 İtem Düşer :S
Bu Arada Shadow 5 Den Sonra Bir İtem Oluyormu Daha Fazla Gelişiyormu Tam Bir Sırasını Atarmısınız :p

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyun ne zamana açılacak
Bilmiyorum ben yaklaşık 2 buçuk saattir bekliyorum biter heralde yakında :D[DOUBLEPOST=1437499585,1437499541][/DOUBLEPOST]
20 Kişi Herkes Buff Basıp Damage Vursa Yarı Canı Gider Sonra 2. Ele Kodar Ölmezsen Belki Shadow 5 İtem Düşer :S
Bu Arada Shadow 5 Den Sonra Bir İtem Oluyormu Daha Fazla Gelişiyormu Tam Bir Sırasını Atarmısınız :p
Shadow 5 ten sonra Radiant var sanırım
Böyle şeyleri trove forumuna yazın canlansın eccük

umut_

En iyi cevaplar
0
Bilmiyorum ben yaklaşık 2 buçuk saattir bekliyorum biter heralde yakında :D[DOUBLEPOST=1437499585,1437499541][/DOUBLEPOST]
Shadow 5 ten sonra Radiant var sanırım
Böyle şeyleri trove forumuna yazın canlansın eccük
Hiç Kayıt Olamam Şimdi Maile Gireceksin Onaylıyacaksın 2 Saat Düşüneceksin Uzun İş :S