Yaz Kitaplığı 2

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Herkese tekrar merhaba!
Yaklaşık bir ay önce yazın boş boş durmayalım diye kitap önerisinde bulunmuştum. Gerek tatil olsun gerek kişisel nedenler biraz aksattım ama kaldığım yerden devam edeceğim.
Önceki Konuda İnce Memed adlı kitabı tavsiye etmiştim. Umarım okuyup beğenmişsinizdir. Eğer okuduysanız ve fikir alışverişi yapmak istiyorsanız mesajlarınızı bekliyorum. :)

Bu gün benim 2-3 kere okuduğum ve tadının damağımda kaldığı bir kitap tavsiye etmek istiyorum size. Bir düşünün bir; Hayatı tekrar yaşama şansınız olsa hemde 1 kere değil bir kaç kez, neler yapardınız ? Zengin olmak isterdiniz o kesin! Peki başka ? Mesela sakin bir hayat mı yoksa eğlence dolu bir hayat mı ? İşte bu konuyu çok iyi anlatmış olan bir roman!

Sil Baştan- Ken Grimwood

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Not: Özeti önceki yorumlarda istemedikleri için yazmadım. İsterseniz bir daha ki sefere eklerim.

Son düzenleme:

Bkunkcu

Windows 10 CDsi bulunur.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
3
"Sil Baştan" cidden güzel bir kitap ama kitap bittikten sonra dönüp bakıyorum da konuda eksik kalan bazı noktalar var diye düşünüyorum :)

Crowley07

Nether Yerlisi
Süper Yönetici
Danışman
Reklam Yöneticisi
En iyi cevaplar
0
hiç okumadım ama bi denemek lazım :hmm:

iboyldz

#OlymposBT[Çırak]
En iyi cevaplar
0
İnce Memed'in tüm serisini okudum (1,2,3,4) bence açıkcası güzel kitaptı Yaşar Kemal(allah rahmet eylesin) kendini konuşturmuştu yine. Sil Baştanı'da bi ara almayı çalışacağım şuanda Taht Oyunları kitabına başladım herkeze öneririm.

mrbobaking

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Otostopçunun Galaksi Rehberi
Century serisi
Rick Riordan ın bütün kitapları
Harry Potter
Yüzüklerin Efendisi
Silmarillion (böyle miydi)

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk