- En iyi cevaplar
- 0
Daha okumadım ya. Tavsiye ediyor musun ?
Bence harika bir şey. Bir arkadaşın tavsiyesiyle okudum ben de. Roman ama kalın değil, oldukça güzel tavsiye ederim.
Daha okumadım ya. Tavsiye ediyor musun ?
Uzun bir kitap listem var okumak istediğim en sonuna da olsa yazıyorum.Masalsı, felsefi macera öyküsü diyebiliriz. Daha fazla spoiler vererek bozmak istemem açıkçası.![]()
Tamam onu da ekledim.Bence harika bir şey. Bir arkadaşın tavsiyesiyle okudum ben de. Roman ama kalın değil, oldukça güzel tavsiye ederim.
:nur:[DOUBLEPOST=1437631591,1437631564][/DOUBLEPOST]
alaca karanlığı oku![]()
düşününce normal aslında :/ 13 yaşında kız hamile? :/Yaşlar büyütülmüş tabii :/
Üzdün Hocam[DOUBLEPOST=1437631591,1437631564][/DOUBLEPOST]
alaca karanlığı oku![]()
Valla Ben Harry Potter ve GOT serisini okudum. Ama şimşek hırsızı da iyi diyorlar. Türkiyede fantastik yazan pek yok diye biliyorum.
Tek ön yargılı baktığım seridir kendisi.[DOUBLEPOST=1437631591,1437631564][/DOUBLEPOST]
alaca karanlığı oku![]()
Tamam o zaman elimdeki kitap bitsin ona başlayacağım.Simyacıyı öneririm 2 saatinizi alır en fazla kısa ama anlamlı bir kitap..
Oku oku başka dünyalara yelken açıyorsun.Genellikle fazla kitap okuyan biri değilim ama bu kitap hoşuma gitti, Simyacıyıda okuyacağım.![]()
Eskiden öyle değil miydi ? Orta çağda ? Bu gün doğuda da o yaşta bu durumda olanlar var yanidüşününce normal aslında :/ 13 yaşında kız hamile? :/
Türk Birkaç Yazar Var Çok Bilinmesede Arada Kitapçılarda Gözüme Çarpıyor Birkaç Sayfa Okuyorum Ama Genelde Seri Olarak Değil Tek Kitap Olduğundan Pek Bulaşmadım Elimdekiler Bitince Tek Kitaplara Yönelirim Güzel Seri BulamazsamValla Ben Harry Potter ve GOT serisini okudum. Ama şimşek hırsızı da iyi diyorlar. Türkiyede fantastik yazan pek yok diye biliyorum.
Haklısın bende tek kitap sevmiyorum tadı damağında kalıyor. Tek tadımlık ama...Türk Birkaç Yazar Var Çok Bilinmesede Arada Kitapçılarda Gözüme Çarpıyor Birkaç Sayfa Okuyorum Ama Genelde Seri Olarak Değil Tek Kitap Olduğundan Pek Bulaşmadım Elimdekiler Bitince Tek Kitaplara Yönelirim Güzel Seri Bulamazsam![]()
Geçende Kitap Almıştım Tek Kitaptı Tam Sonuna Geldim Devamı 2. Kitapta Bekleyiniz Diyordu Hayallerim YıkıldıHaklısın bende tek kitap sevmiyorum tadı damağında kalıyor. Tek tadımlık ama...
O da en kötüsünden biri.Geçende Kitap Almıştım Tek Kitaptı Tam Sonuna Geldim Devamı 2. Kitapta Bekleyiniz Diyordu Hayallerim Yıkıldı![]()