- En iyi cevaplar
- 0
25 KuruşluklardanmıBu aralar herkezde bir Ardunio sevdası var,bende alıyım dedim ama 50 paket doritos aldım.
Halimden memnunum,güzel olmuş bu arada.
@CrafterMan24
25 KuruşluklardanmıBu aralar herkezde bir Ardunio sevdası var,bende alıyım dedim ama 50 paket doritos aldım.
Halimden memnunum,güzel olmuş bu arada.
@CrafterMan24
2.5luklardan beleşten kola stoğuda yaptım.25 Kuruşluklardanmı![]()
Free 25 Pepsi Diyorsun2.5luklardan beleşten kola stoğuda yaptım.
Ubuntu bir işletim sistemidir , arduino ise elektronik bir beyinUlan arduino ne işe yarıyo niye @FroZenBrainTR in ubuntu(işletim sistemi dio ama bence yalan)yu sevdiği gibi seviyonuz
Diğer insanlar kullanamaz ama sen şu an sanırım kullanıyorsun B).Peki beynimi çöpe atıp arduino kullanabilir miyim?
Ve bence ubuntu @FroZenBrainTR nin yabancı kız arkadaşı. Siz yalan sölüonuz size para vermiş
Çünkü 2013'den beri bu forumda değilsinNiçin 2013ten beri forumda dış dışdışlanıyom söylesene
Sarı bücür sen isen konumdan uzak dur pls.Bak. Ben 6 2013te eylülde spideryasin hesabı ile kaydoldum sonra sarı bücür oldum sonda 98ıamlegend98 sonra bu!
Ne kadar az forumu tshrip (takip) edion
I help admin.Forum is özgür forum.
İ can durabiliyor your konu
Usanır iki güne,eğer bu çocuk sarı bücür olsa benimle bırak konuşmayı aynı konuda bile durmaz.Sarı bücür sen isen konumdan uzak dur pls..
Demek ki terbiye almamış yapacak bir şey yok.Usanır iki güne,eğer bu çocuk sarı bücür olsa benimle bırak konuşmayı aynı konuda bile durmaz.
En son bütün foruma karşı özür diletmiştim kendisine bana karşı.
Hala o yüzsüzlükle konu baltalıyorsa suç bücürde değil demektir.
Suç bücürün anasında babasında demektir.
Sarı ve bücür olmasıBu sarı bücür size ne etti ? (cidden bilmiyorum)
Hani tipik bıkmaz,usanmaz v-elet tipler olur ya.Bu sarı bücür size ne etti ? (cidden bilmiyorum)