Yaz Kitaplığı 2

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
İnce Memed'in tüm serisini okudum (1,2,3,4) bence açıkcası güzel kitaptı Yaşar Kemal(allah rahmet eylesin) kendini konuşturmuştu yine. Sil Baştanı'da bi ara almayı çalışacağım şuanda Taht Oyunları kitabına başladım herkeze öneririm.
Taht oyunlarını okuyorsan ve dizisini izlediysen biraz farklılıklar var. :)

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
"Yolun Sonundaki Okyanus" hakkındaki yorumunu da alayım bir ara. (Yazarı Neil Gaiman) B)

iboyldz

#OlymposBT[Çırak]
En iyi cevaplar
0
Taht oyunlarını okuyorsan ve dizisini izlediysen biraz farklılıklar var. :)
aynen belirgin farkları var en önemlisi çocukların yaşları :( dizide çoğu şey değişmiş (dizinin tüm bölümlerini izledim)[DOUBLEPOST=1437514013,1437513944][/DOUBLEPOST]
einstein'dan ötesi, sherlock serisi tavsiyem.
Sherlock'un çoğu var ve okudum ama bir kaç kitabına sahip değilim geniş bir kitaplığım var ama okuyacak zamanım yok :(
boş zamanlarımda kitap okumayı severim hobim gibidir ama zaman olsa yeteri kadar iyi olcak

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Bende Yaz Boyunca Okuduklarımı Paylaşayım Bari Bir Seri Var Hala Bitmedi Son 2 Kitabı Kaldı Diye Max 10 Sayfa Okuyup Bırakıyorum Heyecanı Yaşıyorum Film Gibi Acaba Devamında Ne Olacak Diye :p

umut_

En iyi cevaplar
0
adı ne merak ettim :D
Paylaşırım Bir Ara Tüm Seriyi Bitirdikten Sonra İlk Kitaplarını 1-2 Günde Bitirmiştim Sonlara Gelince Seri Bittiğini Anlayıp Hafife Aldım Daha Çok Merak Var Hatta Sezon Finaline Bile Soktum 2 Haftadır Bakmadım Pek Yüzlerine 2. Sezonu Bekliyorum :p

iboyldz

#OlymposBT[Çırak]
En iyi cevaplar
0
Paylaşırım Bir Ara Tüm Seriyi Bitirdikten Sonra İlk Kitaplarını 1-2 Günde Bitirmiştim Sonlara Gelince Seri Bittiğini Anlayıp Hafife Aldım Daha Çok Merak Var Hatta Sezon Finaline Bile Soktum 2 Haftadır Bakmadım Pek Yüzlerine 2. Sezonu Bekliyorum :p
iki haftada unutmuşsundur uzun bi ara girince araya :D

umut_

En iyi cevaplar
0

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Wulf Dorn adlı Alman yazarın Psikiyatrist ve Şizofren kitaplarını tavsiye ederim. Harika y_y

Sent from my iPhone using Tapatalk

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
"Yolun Sonundaki Okyanus" hakkındaki yorumunu da alayım bir ara. (Yazarı Neil Gaiman) B)
Daha okumadım ya. Tavsiye ediyor musun ?
aynen belirgin farkları var en önemlisi çocukların yaşları :( dizide çoğu şey değişmiş (dizinin tüm bölümlerini izledim)[DOUBLEPOST=1437514013,1437513944][/DOUBLEPOST]
Sherlock'un çoğu var ve okudum ama bir kaç kitabına sahip değilim geniş bir kitaplığım var ama okuyacak zamanım yok :(
boş zamanlarımda kitap okumayı severim hobim gibidir ama zaman olsa yeteri kadar iyi olcak
Yaşlar büyütülmüş tabii :/
En son okuduğum "Simyacı". Okunmasi gereken bir kitap.
Tam olarak konusu ne acaba ? simya mı ? :)