Akira
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
ParticleText ve UltimateParticles var kaldırın paralı plugin
Kaldırırsan paket güzel
Paralı olması önemli değil zaten UltimateParticles bana ait (Satın aldım) ParticleText'i bir arkadaşımdan têmin ettim.
ParticleText ve UltimateParticles var kaldırın paralı plugin
Kaldırırsan paket güzel
buradaki insanlar indirince eklentiyi satın almayacaklar amaParalı olması önemli değil zaten UltimateParticles bana ait (Satın aldım) ParticleText'i bir arkadaşımdan têmin ettim.
buradaki insanlar indirince eklentiyi satın almayacaklar ama
particletext istersen ücretisz yaparım hem yapanın hakkına yememiş olursun
saygısızlık ? paralı pluginleri kaldırmazsan mediafire linkini şikayet edicem spigotaOlur ancak ek olarak bir eklenti istemezse iyi olur :/ saygısızlık olmasın diye konuya cevap veriyorum yoksa umrumda değil yâni kim ne yaparsa yapsın Minecraft'ı bıraktım.
saygısızlık ? paralı pluginleri kaldırmazsan mediafire linkini şikayet edicem spigota
effectlib şart bu arada istiyor ek eklenti
kendini o eklentiyi yapanın yerine koy paralı yaptığın şeyi biri ücretsiz dağıtıyor seni de rahatsız etmez mi ?Burası neden seni bu kadar çok rahatsız etti?
kendini o eklentiyi yapanın yerine koy paralı yaptığın şeyi biri ücretsiz dağıtıyor seni de rahatsız etmez mi ?
Baskası Senin Hakkına Girdi Diye Baskasının Hakkına Giremessin . Seninki Suna Benzer . Ahmet Kedimi Çatıdan Attı , Bende Gidim Ömerin Kedisini Çatıdan Atım[DOUBLEPOST=1437580369,1437580334][/DOUBLEPOST]Benim hakkımda az yenmedi siz rahat olunNeyse siz eklentinizi bana tanıttığınızda paralı ParticleText kaldırılıp sizinki koyulacaktır.
No ProblemYok dostum ne kusuru asıl sen kusura bakma bir mevzu vardıda sana patlamış gibi oldum.
Ben UltimateParticles'i bedava indirmiştim. Çünkü Bukkit'de bedava Spigot'ta paralı. Ne farkı var bilmiyorum adamın teki satın alıp Bukkit'e mi koymuşParticleText ve UltimateParticles var kaldırın paralı plugin
Kaldırırsan paket güzel
Baskası Senin Hakkına Girdi Diye Baskasının Hakkına Giremessin . Seninki Suna Benzer . Ahmet Kedimi Çatıdan Attı , Bende Gidim Ömerin Kedisini Çatıdan Atım
Ben UltimateParticles'i bedava indirmiştim. Çünkü Bukkit'de bedava Spigot'ta paralı. Ne farkı var bilmiyorum adamın teki satın alıp Bukkit'e mi koymuş![]()
biri 1.8 üstü destek te veriyor ve daha çok güncelleme premium versiyon gibi düşünBen UltimateParticles'i bedava indirmiştim. Çünkü Bukkit'de bedava Spigot'ta paralı. Ne farkı var bilmiyorum adamın teki satın alıp Bukkit'e mi koymuş![]()
İyi de sayfaları bile aynıikiside farklı pluginler isimleri aynı![]()
düzenledim mesajı sonradanİyi de sayfaları bile aynı![]()