sdsd

Akira

Marangoz
En iyi cevaplar
0
buradaki insanlar indirince eklentiyi satın almayacaklar ama
particletext istersen ücretisz yaparım hem yapanın hakkına yememiş olursun
Olur ancak ek olarak bir eklenti istemezse iyi olur :/ saygısızlık olmasın diye konuya cevap veriyorum yoksa umrumda değil yâni kim ne yaparsa yapsın Minecraft'ı bıraktım.

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Olur ancak ek olarak bir eklenti istemezse iyi olur :/ saygısızlık olmasın diye konuya cevap veriyorum yoksa umrumda değil yâni kim ne yaparsa yapsın Minecraft'ı bıraktım.
saygısızlık ? paralı pluginleri kaldırmazsan mediafire linkini şikayet edicem spigota
effectlib şart bu arada istiyor ek eklenti

Akira

Marangoz
En iyi cevaplar
0
kendini o eklentiyi yapanın yerine koy paralı yaptığın şeyi biri ücretsiz dağıtıyor seni de rahatsız etmez mi ?
Benim hakkımda az yenmedi siz rahat olun :) Neyse siz eklentinizi bana tanıttığınızda paralı ParticleText kaldırılıp sizinki koyulacaktır.

Avioteto

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Benim hakkımda az yenmedi siz rahat olun :) Neyse siz eklentinizi bana tanıttığınızda paralı ParticleText kaldırılıp sizinki koyulacaktır.
Baskası Senin Hakkına Girdi Diye Baskasının Hakkına Giremessin . Seninki Suna Benzer . Ahmet Kedimi Çatıdan Attı , Bende Gidim Ömerin Kedisini Çatıdan Atım[DOUBLEPOST=1437580369,1437580334][/DOUBLEPOST]
Yok dostum ne kusuru asıl sen kusura bakma bir mevzu vardıda sana patlamış gibi oldum.
No Problem :)

Akira

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Baskası Senin Hakkına Girdi Diye Baskasının Hakkına Giremessin . Seninki Suna Benzer . Ahmet Kedimi Çatıdan Attı , Bende Gidim Ömerin Kedisini Çatıdan Atım

Bana herkes haktan bahsediyor ama kendileri ne haklar yiyordur tanrı bilir :)
Benzetmen doğru :)
[DOUBLEPOST=1437581340,1437581283][/DOUBLEPOST]
Ben UltimateParticles'i bedava indirmiştim. Çünkü Bukkit'de bedava Spigot'ta paralı. Ne farkı var bilmiyorum adamın teki satın alıp Bukkit'e mi koymuş :D
:'( Şuanda Ağlıyorum ; Var öyle sapıklar.