Minecraft 1.9 Geliyor!

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
Ozaman başka oyunlarda neden voice chat var skype varken ?

SM-T113 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çocuk çocuk gelsin millete ana bacı sövsün diye (Tabi ki diğer ülkelerde böyle değil fakat Türkiye'de böyle olur. CS GO da velvetler nasıl küfür ediyor)
@Mr.Papyon @MinecraftDelisiMcDe @LegendofAnatolia Belki adamın pcsi iyi değil Skype bile açamıyor hiç düşünmüyorsunuz bu kısmını :D
Skype açamıyosa çöpe atsın o bilgisayarı o zaman :D Benim eski külüstür bilgisayar bile açıyo

Mr.Papyon

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çocuk çocuk gelsin millete ana bacı sövsün diye (Tabi ki diğer ülkelerde böyle değil fakat Türkiye'de böyle olur. CS GO da velvetler nasıl küfür ediyor)

Skype açamıyosa çöpe atsın o bilgisayarı o zaman :D Benim eski külüstür bilgisayar bile açıyo
Doğru söylüyorsun az önce lego awp girdim adamı öldürüyorum ana bacı sövüyo. Adam dediğim velvet.

SM-T113 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1

Pardon yanlış söledim la Minecraft ile Skype arama bir arada yapamaz belki çok CPU yiyodur :D