- En iyi cevaplar
- 1
Yorumunuz İçin TeşekkürlerDostum. Bunun paylaşımı yapıldı. Geç kaldın. Senin dediklerin gerçek olanların eline su dökemez![]()
Yorumunuz İçin TeşekkürlerDostum. Bunun paylaşımı yapıldı. Geç kaldın. Senin dediklerin gerçek olanların eline su dökemez![]()
Ah yapma şunu kendimi aşırı kaba hissediyorumYorumunuz İçin Teşekkürler![]()
Yorumunuz İncelenmiştir. Geri Bildiriminiz İçin Teşekkür EderizAh yapma şunu kendimi aşırı kaba hissediyorum![]()
Kusura bakma orayı görmemişim. Ama dalga geçme amaçlı bir yazı gibi bu ?Sağol biz dememiştik büyük bir şey dedin:
Bak dememişiz dimi çok haklısın![]()
Mantıklı. Ayarlardan microfonla konuşmayı açıp kapatmak için tuş falan olabilir.İleri Sürümlerde Oyun İçi Konuşma Modunun Modsuz Haliyle Eklenmesi Güzel Olur
![]()
Ne dalga geçmesi kaynaktan aldım özellikleri.Kusura bakma orayı görmemişim. Ama dalga geçme amaçlı bir yazı gibi bu ?
SM-T230 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Skypesiz Konuşma Ama Bu Ya Adamların Skypesi YoksaAdamların Skype diye bir programı varken neden oyuna voice chat eklesinlerki![]()
Ozaman başka oyunlarda neden voice chat var skype varken ?Adamların Skype diye bir programı varken neden oyuna voice chat eklesinlerki![]()
Çocuk çocuk gelsin millete ana bacı sövsün diye (Tabi ki diğer ülkelerde böyle değil fakat Türkiye'de böyle olur. CS GO da velvetler nasıl küfür ediyor)Ozaman başka oyunlarda neden voice chat var skype varken ?
SM-T113 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Skype açamıyosa çöpe atsın o bilgisayarı o zaman@Mr.Papyon @MinecraftDelisiMcDe @LegendofAnatolia Belki adamın pcsi iyi değil Skype bile açamıyor hiç düşünmüyorsunuz bu kısmını![]()
Doğru söylüyorsun az önce lego awp girdim adamı öldürüyorum ana bacı sövüyo. Adam dediğim velvet.Çocuk çocuk gelsin millete ana bacı sövsün diye (Tabi ki diğer ülkelerde böyle değil fakat Türkiye'de böyle olur. CS GO da velvetler nasıl küfür ediyor)
Skype açamıyosa çöpe atsın o bilgisayarı o zamanBenim eski külüstür bilgisayar bile açıyo
Pardon yanlış söledim la Minecraft ile Skype arama bir arada yapamaz belki çok CPU yiyodurÇocuk çocuk gelsin millete ana bacı sövsün diye (Tabi ki diğer ülkelerde böyle değil fakat Türkiye'de böyle olur. CS GO da velvetler nasıl küfür ediyor)
Skype açamıyosa çöpe atsın o bilgisayarı o zamanBenim eski külüstür bilgisayar bile açıyo