Yaz Kitaplığı 2

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
@tekno 51 @BT_GoD Önerdiğiniz En Az 2-3 Serilik Fantastik Kitap Varmıdır Macera Tarzı Türk Yazarlarlardanda Olabilir Bu Seri Bitiyor Artık Elimde 1,5 Seri Kaldı 5 Kitap Sonra Kitap Arayışına Düşeceğim Gene :p

MhaWTHoR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
1
Genellikle fazla kitap okuyan biri değilim ama bu kitap hoşuma gitti, Simyacıyıda okuyacağım. :D

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
@tekno 51 @BT_GoD Önerdiğiniz En Az 2-3 Serilik Fantastik Kitap Varmıdır Macera Tarzı Türk Yazarlarlardanda Olabilir Bu Seri Bitiyor Artık Elimde 1,5 Seri Kaldı 5 Kitap Sonra Kitap Arayışına Düşeceğim Gene :p
Valla Ben Harry Potter ve GOT serisini okudum. Ama şimşek hırsızı da iyi diyorlar. Türkiyede fantastik yazan pek yok diye biliyorum.
[DOUBLEPOST=1437631591,1437631564][/DOUBLEPOST]
alaca karanlığı oku :ci:
Tek ön yargılı baktığım seridir kendisi. :D
Simyacıyı öneririm 2 saatinizi alır en fazla kısa ama anlamlı bir kitap..
Tamam o zaman elimdeki kitap bitsin ona başlayacağım.
Genellikle fazla kitap okuyan biri değilim ama bu kitap hoşuma gitti, Simyacıyıda okuyacağım. :D
Oku oku başka dünyalara yelken açıyorsun. :)
düşününce normal aslında :/ 13 yaşında kız hamile? :/
Eskiden öyle değil miydi ? Orta çağda ? Bu gün doğuda da o yaşta bu durumda olanlar var yani :)

umut_

En iyi cevaplar
0
Valla Ben Harry Potter ve GOT serisini okudum. Ama şimşek hırsızı da iyi diyorlar. Türkiyede fantastik yazan pek yok diye biliyorum.
Türk Birkaç Yazar Var Çok Bilinmesede Arada Kitapçılarda Gözüme Çarpıyor Birkaç Sayfa Okuyorum Ama Genelde Seri Olarak Değil Tek Kitap Olduğundan Pek Bulaşmadım Elimdekiler Bitince Tek Kitaplara Yönelirim Güzel Seri Bulamazsam :S

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Türk Birkaç Yazar Var Çok Bilinmesede Arada Kitapçılarda Gözüme Çarpıyor Birkaç Sayfa Okuyorum Ama Genelde Seri Olarak Değil Tek Kitap Olduğundan Pek Bulaşmadım Elimdekiler Bitince Tek Kitaplara Yönelirim Güzel Seri Bulamazsam :S
Haklısın bende tek kitap sevmiyorum tadı damağında kalıyor. Tek tadımlık ama...

umut_

En iyi cevaplar
0
Haklısın bende tek kitap sevmiyorum tadı damağında kalıyor. Tek tadımlık ama...
Geçende Kitap Almıştım Tek Kitaptı Tam Sonuna Geldim Devamı 2. Kitapta Bekleyiniz Diyordu Hayallerim Yıkıldı :p