Forum Üyelerinin Dikkatine! [VIP'LER FORUMU BASTI!]

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
2 bucuk liram kaldı Vipliğe yetseydi alırdım sana.
2 bucuk lira daha eklemek istersen alırım.
__
2 bucuk liramda yok okadar fakirim diyorsan oyun alacağım :D

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
Bak, İnsanlar kartlarında 5-10 TL kaldığını farkediyor, yada VIP almadan rahat edemeyenler var (Bağışta bulunanlara söz yok) Bu parayı neye harcıyayım derken akıllarına bu geliyor. Ondan sonra VIP alıyorlar sonra "Ben VIP yim" diyip böyle tepemize konuyor (Bi kısım tabi terbiyesini biliyor çok var forumda böyle insan. İçimiz rahat) Ondan sonra G2A dan benim gibi 5 TL ye 30 Liralık oyun alabileceğini farkediyor (az bi kesim pişman oluyor gene). Sonuç olarak 1-2 hafta içinde VIP oldum diye kafayı yiyen ve kendini dünyalar kıralı zanneden insanlar olmadığını anlayınca düzeliyor. Yani 1-2 hafta idare edin sonra normal işlevine döner canım :p

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Kendimi niye acındırayım, param yok VIP alamıyorum deyince kendimin gururumu kırayım mı, ozaman tüm fakir insanlarımız gurursuz?
Niye durduk yere fakir insanlar (kesinlikle küçümseme falan yapmıyorum) bahsettiğin gibi fakirim triplerine girip acıtasyon yapsın ki? Dik duruşlu olmak lazım[DOUBLEPOST=1437654827,1437654709][/DOUBLEPOST]O zaman dilenciler de mi gururlu insanlar oluyor dostum