Alırsan mutlu olurum kardo.Aliyim sana ayip ediyosun
Alırsan mutlu olurum kardo.Aliyim sana ayip ediyosun
Sonuçlar nerede ?ben çekilişte sonuncu olmuşum![]()
sonuçların tamamı gözükmüyor ama çekilişi yapan kişi söyledi banaSonuçlar nerede ?
Ona sözümüz yok kardo, premiumcular çalar ben istiyorum sadece.Kendim çalışıp kendi paramla aldım.Premium'cular bitti sizmi başladınız.
No para, no vip!2 bucuk liram kaldı Vipliğe yetseydi alırdım sana.
2 bucuk lira daha eklemek istersen alırım.
__
2 bucuk liramda yok okadar fakirim diyorsan oyun alacağım![]()
Ciddiyim yok, çalışmıyorum sonuçta evde olduğum için para alıyorum haftalık 30 tl5 lira veremeyecek kadar mı yok paran?
Kendinizi acındırdığınız zaman hiç gururunuz kırılmıyor mu ya senin adına ben utandımCiddiyim yok, çalışmıyorum sonuçta evde olduğum için para alıyorum haftalık 30 tl![]()
Kendimi niye acındırayım, param yok VIP alamıyorum deyince kendimin gururumu kırayım mı, ozaman tüm fakir insanlarımız gurursuz?Kendinizi acındırdığınız zaman hiç gururunuz kırılmıyor mu ya senin adına ben utandım
Niye durduk yere fakir insanlar (kesinlikle küçümseme falan yapmıyorum) bahsettiğin gibi fakirim triplerine girip acıtasyon yapsın ki? Dik duruşlu olmak lazım[DOUBLEPOST=1437654827,1437654709][/DOUBLEPOST]O zaman dilenciler de mi gururlu insanlar oluyor dostumKendimi niye acındırayım, param yok VIP alamıyorum deyince kendimin gururumu kırayım mı, ozaman tüm fakir insanlarımız gurursuz?