AyyildizTim47
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Bizede ilahi adalet demek düşüyorAlamayan kısmın %99'unun durumu*
Bizede ilahi adalet demek düşüyorAlamayan kısmın %99'unun durumu*
İninalimi ben evde yokken getirmişler 3 gün içinde yurtiçi kargo'nun yerinden alma hakkım varken ininal kargoyu 3 gün bekletmeden geri çekmiş. Gel de küfretme yaniİninal kart alıverin![]()
Kanka Zor Değil 5 Tl ye Migrostan Yada Ptt den Alıyorsun Orda Kayıt Olmadan Önce Yükletebiliyosun Sonra Kayıt Olup Kartı Hesaba Ekliyon Bu KadarParam var ama paypal yok, açtırmaya üşeniyorum![]()
Xewal evde kartım vardı ama bulamıyomHaftalık 30 Tl Alıyorum Diyorsunda Daha Ben Haftalık 7 Tl Ya Alıyorum Ya Almıyorum..
Yani Mekanın Cennet Olsun Ne Diyelim..
(Alıyorsam En Az 5-6 Tl Alıyorumfs.FS.fs
dF)[DOUBLEPOST=1437773532,1437773333][/DOUBLEPOST]
Kanka Zor Değil 5 Tl ye Migrostan Yada Ptt den Alıyorsun Orda Kayıt Olmadan Önce Yükletebiliyosun Sonra Kayıt Olup Kartı Hesaba Ekliyon Bu Kadar![]()
Zengini Bulduk Diyelim Adamın Herkeze Vıp Vereceği Ne Malumçözüm foruma 1 tane zengin bulcaz herkeze alsın bu konu bıter burda![]()
Paran olmazsa mı alırsın? .sParam olsa vip almam.
GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Var almıyorum. Boş ve israf.Paran olmazsa mı alırsın? .s
Nakit Ödeme Yokki30-40 tl para veren zengin olmuyor okadar forumu seviyorki bağış yapmak istiyip kumbarasındaki 30 tlsini çıkartıyor .d
Çoğu kişinin sorunu5 lira veremeyecek kadar mı yok paran?
Çoğu kişinin sorunu
Kart . İninal kart almaya üşeniyorlar.
İninalimi ben evde yokken getirmişler 3 gün içinde yurtiçi kargo'nun yerinden alma hakkım varken ininal kargoyu 3 gün bekletmeden geri çekmiş. Gel de küfretme yaniof:
Tabi o da var doğru ama benim normal kredi kartını kabul etmiyor be :/