Trove-North America

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Trove da north america serverinde oynuyan bütün arkadaşları beklerim bana ozelden mesaj atmaları kullancı adı ve karakteriyle yeterlidir klan oluşturucam.

Karaketerim : Tomb Raiser

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Amerikada Oynasan Bile Eu Geçince Karakterin Gitmiyor Geç Eu Ya Yani Şöyle bir şey Orası Channel Gibi Karakter Tek Karakter :S

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende Recieved login hatası verip duruyor oyuna giriyorum bazen bi yere ışınlanırken illa ki hata veriyor aşırı sinir bozucu

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende katılsam? Boş boş "dungeon" boşaltmaktan başka bir işim yok .-.[DOUBLEPOST=1437669142,1437669112][/DOUBLEPOST]
Bende Recieved login hatası verip duruyor oyuna giriyorum bazen bi yere ışınlanırken illa ki hata veriyor aşırı sinir bozucu
Bende de oluyor o. Re-connect deyince giriyor ama :p...

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Oyunda O Kata Var Dünyalara Işınlanırken %0 Da Falan Kalıyor Yada Girmiyor 2-3 Kere Kapatıp Açtıktan Sonra Giriyor Bende :S

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
Neden north america da oynuyorsun ki diğer serverle arasında bi lag farkı yok
Oynayan Türklerin çoğu europede
Adam North America'da oynamakta haklı aslında. İnternete erişimi olan Türklerin %94'ü hayvan gibi boş yere hakaret ediyor ve çoğu çocuk. En önemli sebep çok çocuk olması.
Ki bunu oyuna göre değil,internet erişime göre söylüyorum.
Zamanında ülkemizi sömürselerdi bundan iyiydi.