- En iyi cevaplar
- 0
Çekilişlere katıl şansın varsa alırsın böyle millete yalvararak kendini küçük düşürmeye gerek yok.
Ben kime yalvardım, konumda yazmışımkı biz fakir üyelere VIP alsanız yüzümüz gelir diye bir mesaj yazdim konuyu oku![DOUBLEPOST=1437655226,1437655158][/DOUBLEPOST]Çekilişlere katıl şansın varsa alırsın böyle millete yalvararak kendini küçük düşürmeye gerek yok.
İnşallah, ümidim o yönde.Bak, İnsanlar kartlarında 5-10 TL kaldığını farkediyor, yada VIP almadan rahat edemeyenler var (Bağışta bulunanlara söz yok) Bu parayı neye harcıyayım derken akıllarına bu geliyor. Ondan sonra VIP alıyorlar sonra "Ben VIP yim" diyip böyle tepemize konuyor (Bi kısım tabi terbiyesini biliyor çok var forumda böyle insan. İçimiz rahat) Ondan sonra G2A dan benim gibi 5 TL ye 30 Liralık oyun alabileceğini farkediyor (az bi kesim pişman oluyor gene). Sonuç olarak 1-2 hafta içinde VIP oldum diye kafayı yiyen ve kendini dünyalar kıralı zanneden insanlar olmadığını anlayınca düzeliyor. Yani 1-2 hafta idare edin sonra normal işlevine döner canım![]()
Alamayan kısmın %99'unun durumu*Param var ama kredi kartım yok![]()