Forum Üyelerinin Dikkatine! [VIP'LER FORUMU BASTI!]

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
Forumdaki herkes ister diyelim o kadar zengin mi var forumda? Eşitlik var forumda dimi? :)

Greyder

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Çekilişlere katıl şansın varsa alırsın böyle millete yalvararak kendini küçük düşürmeye gerek yok.
Ben kime yalvardım, konumda yazmışımkı biz fakir üyelere VIP alsanız yüzümüz gelir diye bir mesaj yazdim konuyu oku![DOUBLEPOST=1437655226,1437655158][/DOUBLEPOST]
Bak, İnsanlar kartlarında 5-10 TL kaldığını farkediyor, yada VIP almadan rahat edemeyenler var (Bağışta bulunanlara söz yok) Bu parayı neye harcıyayım derken akıllarına bu geliyor. Ondan sonra VIP alıyorlar sonra "Ben VIP yim" diyip böyle tepemize konuyor (Bi kısım tabi terbiyesini biliyor çok var forumda böyle insan. İçimiz rahat) Ondan sonra G2A dan benim gibi 5 TL ye 30 Liralık oyun alabileceğini farkediyor (az bi kesim pişman oluyor gene). Sonuç olarak 1-2 hafta içinde VIP oldum diye kafayı yiyen ve kendini dünyalar kıralı zanneden insanlar olmadığını anlayınca düzeliyor. Yani 1-2 hafta idare edin sonra normal işlevine döner canım :p
İnşallah, ümidim o yönde.

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
Ya ben aslında Süper Vip alacaktım ama paypal kartı kabul etmiyor işte :/ (kredi kartı bilgileri dorğu ve süresinin bitmesine daha 1 yıl var) abim bana başkasından kredi karrı ödünç alacağını söylemişti.

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
VIP keyfi ve bağış amaçlı bir şey.Kimse sen eylen diye 5 lira vermez.

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
VIPlik zarüri bir ihtiyaç değildir. Kefyi bir şeydir. VIP'in olmadığı için bu konuyu açmaya hakkın yok.