Sarper170
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Nope...Kalalifer Kazanının İçindemi Oynuyorsun![]()
Nope...Kalalifer Kazanının İçindemi Oynuyorsun![]()
Radiant 5 yıldızBu Nedir Lo Adamda 92K Hp Falan Oha Falan Dedim
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Oyunda olan varsa eklesin ismim "Moonstalkerrr" ve oyunu öğretin bana.
Beni ekleyip Club dünyasına götürün, nasıl gideceğimi bilmiyorum :/Ekle beni EminGny
Bende ekliyeyim mi b* zindevciğim.Randy benide kulübe ekle,oyun içi ismim Zindev oyun dışı is-(bu espriye gerek yok)
amacın yoksa bana 2-3 shadow 2 item yapabilirsinOyunda Neden Bizden Birisi YokBu Aralar Girenler Azaldı İnsanda Olmayınca Bir Amaç Kalmıyor
Zaten Tek Başımıza Amacımız Kalmadı Külüpçe Birşeyler Gerçekleştirsek Güzel Olacak Sıkmaya Başladı Solo![]()
Guruba ekleser... .-.Oyunda Neden Bizden Birisi YokBu Aralar Girenler Azaldı İnsanda Olmayınca Bir Amaç Kalmıyor
Zaten Tek Başımıza Amacımız Kalmadı Külüpçe Birşeyler Gerçekleştirsek Güzel Olacak Sıkmaya Başladı Solo![]()
PvP bekliyoruz işte ya.Oyunda Neden Bizden Birisi YokBu Aralar Girenler Azaldı İnsanda Olmayınca Bir Amaç Kalmıyor
Shadow 2 İtem Çok Bende Hep Eritiyorumamacın yoksa bana 2-3 shadow 2 item yapabilirsin![]()
E2 rahatta sıkıntı E3 yapmakta .d E4 için. ama ben bi yolunu bulurum.Shadow 2 İtem Çok Bende Hep EritiyorumElimdekiler Hariç Kalmadı Şuanda Ve Halamı Shadow 2 Biz 3 E Geçiyoruz Yavaştan Yakında 4 E Geçeceğiz
![]()
Pvp Gelse 1v1 Ler Zevk Vermez Nasıl Olsa 2 Skil VarPvP bekliyoruz işte ya.
U2 Yapmak Kolay 875 F + 100 EYE İstiyorE2 rahatta sıkıntı E3 yapmakta .d E4 için. ama ben bi yolunu bulurum.
Skill gelmicek diye bir şey yok kardeşim bu oyunu GLPYH YAPTI. (ARCHE AGE <3)Pvp Gelse 1v1 Ler Zevk Vermez Nasıl Olsa 2 Skil Var
Klan Savası Gelirse Bizi Ezeler Ezerler Klanlarında S4 - S5 Den Aşarı İtemli Adam Olmayan Külüpler Var
U2 Yapmak Kolay 875 F + 100 EYE İstiyor
U2+5 Yapmaya 750 F + 75 EYE İstiyor Ama U2+5 i U3 Yapmaya 1750 F + 200 EYE İstiyor![]()
Ben 2-3 K Falan Pek Uğraşmıyorum Ama İlerde 50 K Flux Kasacağım Önce Radiant Yaptıktan SonraSkill gelmicek diye bir şey yok kardeşim bu oyunu GLPYH YAPTI. (ARCHE AGE <3)
Dostum bu adam günde 10k flux kasabiliyor. -.-