Yepyeni Bir Oyun: TrionWorld | Trove | [ Giriş Sırası Sorunu Çözüldü! ]

Oyunu beğendiniz mi?

• Evet

Kullanılan: 56 80.0%
  • Hayır

Kullanılan: 14 20.0%

• Kullanılan toplam oy
    70

OrllandO

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bi ara club falan konuşuyordunuz, beni o cluba alabilecek var mı şu an aktif ? Yada ben nasıl katılacağım ?

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0

Aşk Böceği Ve Küçük Dinazor'u
Forumdan Oyuncuları Beklerken

_Randy1_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yıl olmuş 2015, adamlar aynı anda 1000 kişiyi sunucuya alabilecek donanıma sahip değil. Bu oyun tarzında adam akıllı aylık ücretli bir MMORPG çıkarsalar kesin tutar, bu oyunun fazla ömrü olacağını sanmıyorum. En fazla Minecraft oynayan ufaklıklar takılır, mağazasının GameForge oyunlarından farkı yok. Cimrilikten adam akıllı sunucuya kurmamışlar oyunu, biraz ekmeğini yedikten sonra her şeyi paralı yaparlar.

Oyunda öyle düşündüğünüz kadar güçlü özellik yok parayla satın alınabilen. Oyuna yapılan bağışlarla yeni sunucular alınıyor. Lütfen konuyu baltalamayın.

Trion Worlds, ArcheAge ve Rift'i batırdığı gibi bunu da batıracak. Umarım birileri bu pixel grafikli MMORPG işine girer de WoW'a rakip çıkar. 2003'den beri WoW'dan başka MMORPG oynamıyorum, çıksa da alternatif bir oyunum olsa.

Lütfen konuyu baltalamayın.

Evet

OrllandO

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dünden beri join a club görevinde kaldım arkadaşlar bi el atsanız :D İsmim; 9xPaw

Hannabell

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Beyler, hangi serverde oynuyosunuz siz? Avrupa mı?
Ben daha oyuna girmedim, bilmiyom bir şey. Sizin yanınıza nasıl gelcem, bi yardım edin
:emin:

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Vlh Siz Zengin Olabilirsiniz Yada Bir Geliriniz Olabilir Biz Aylık 30-35 TL Verilecek Oyuna Para Vermeyi Bırak Bir Sefer Alınıp Ömür Boyu Kullanacağınız Oyuna 20 TL Vermiyoruz Daha Buradaki Çoğu Kişi Premium Bile Almamış Kişiler Herkes Belirli Yaşta Yada Belirli Maddi Gelirde Bir Kitle Değil Çoğumuzun İnterneti Bile Sınırlı Taş Devrinden Kalma Bilgisayarlarla 80 Saat Ayar Yapıp Oradan Kısıp Buradan Kısıp Bir Oyunu Açtı 10 Fps Oynuyoruz Diye Seviniyoruz Sizse Gelmiş 2 Ay 60 TL Çokmu Diyorsunuz
Ha Trove Oyunda Herhan Gibi Bir P2W Sistem Yok Öyle Düşündüğünüz Gibi OP Olmuyorsunuz Para Verirseniz
Sunucu Kişi Sayısı Demişler 1K Kişilik Sunucuyu Zor Almışlar Falan Oyunda Şuanda Öyle Op Adamlar Yok Para Veren Kitlede Yok Denecek Kadar Az Lapisli Factionlardaki Vip Sayısı Kadar Para Yatıran Anca Vardır Oyuna Malum 1K Oyuncusu Var Nede Olsa Sizin Gözünüzde Oyunda Hiçbir Şekilde Para Yatırmadan Sadece Silah Tasarımı Falan Yaparak Oyundaki Paralı Sistemden Gem Kazanabiliyorsunuz 100 Silah Yapın 3 Tanesi Kabul Edilse 1500 Ve Size Günlük Girişlerde Dungeonlarda Ve Görevlerde Dolar İle Alınan Değilde Farklı Bir Coin Veriyor Bununla Gem İle Alınan İtemlerin %70 İni Alabiliyorsunuz
Ha Bir Takım Farklı Özellikler Olabilir Bunlarda Her F2P Oyunda Olduğu Ve Oynayan Her Oyuncunun Bunları Bilerek Oynadığı Bir Sistem Malum Lapisli Fekşınlarda Bile Ücreti Çıkartmak İçin Para Ödüyorsunuz Madem Onlarada Bahane Bulun

Ha Eğer Yaşınız Profilinizdeki " 30 " İse Asgari Ücretli Bir Çalışan İseniz Ve Evli Birkaç Çocuk Babası Bir Kişiyseniz İlerde Çocuğunuzdan Gelen İstekleri Anlardınız Ve Bir Gün Gelipte ( Oyunu Hiç Oynamamış Bir Oyuncu Olmayan Bilgisayar Bilgisi Pek Bulunmayan Bir Kişi Olduğunuzu Farz Edelim Genel Kitle Böyle Çünkü ) Çocuğunuz Size " Baba Bana Bilgisayar Al " Dediğinde Hadi Taksit Falan Aldınız " İnternet " Dediğini Güç Kanaat Onuda Ödüyorsunuz Ve Bir Gün Gelip " Baba Bana Oyun Al Aylık 70 TL İnternete Veriyorsun 30 TL De Bu Oyuna Verelim " Dediğinde Tepkiniz Ne Olurdu ( Forumun Yaş Kitlesine Göre Söylüyorum Bunu Toplasan 18 Yaş Üstü Çalışan Aktif 50 Kişi Çıkar Veya Çıkmaz { Aktif Olmayan Üyeleri Saymıyorum } ]
1000 kişiden fazla olduğuna eminim, slot sayısı yetersiz kalıyor. Daha girerken bile her 5 saniyede 100-200 kişi çıkıyor, nasıl 1000 olsun ?

Ardart

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yahu oyuna bi' girdim, çok kasıyor, herhangi bir çözümü var mıdır? Low'da oynuyorum ama :S

_Randy1_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0