HestiaKnife
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
EkliyorumListede Bleach olmadığı için oy yok![]()
EkliyorumListede Bleach olmadığı için oy yok![]()
Ama bence sezon 1 daha iyi.3. sezonu bekle senspoiler istersen veririm ve 2. sezon kiritonun saçı uzun olmasa daha iyi olcaktı
abi o değil de ülkemizde işi gücü anime olan boş varlıklar olması çok üzücü
*Facepalm*<3 <3 <3 Bleach <3 <3 <3
İzlemedin mi?Ama bence sezon 1 daha iyi.
Kirito kızları başına topluyor Asuna gidiyor falan öyle duydum emin değilim.
Boş varlık olduklarını düşünme iznini sana kim verdi .^. (Tsundere tavırları vol.1)abi o değil de ülkemizde işi gücü anime olan boş varlıklar olması çok üzücü
Birazını izledim ve kötü buldum.İzlemedin mi?
Boş varlık olduklarını düşünme iznini sana kim verdi .^. (Tsundere tavırları vol.1)
Death note sıralamadı 13. animem oluyor ki yeni bir filmi çıktı izledin mi?[DOUBLEPOST=1437911542,1437911477][/DOUBLEPOST]
Ben tamamını izledim ve eğer 14-15. bölümden izlemeye devam edersen Excalibur olayları gelicek yani GGO 12. bölümde bitti yine Alfhem onlineye geçtiler. yani ordan izlemeye devam etBirazını izledim ve kötü buldum.
Spoiler verme izlemeyenler öğrenecek şimdi :/Death note sıralamadı 13. animem oluyor ki yeni bir filmi çıktı izledin mi?[DOUBLEPOST=1437911542,1437911477][/DOUBLEPOST]
Ben tamamını izledim ve eğer 14-15. bölümden izlemeye devam edersen Excalibur olayları gelicek yani GGO 12. bölümde bitti yine Alfhem onlineye geçtiler. yani ordan izlemeye devam et![]()
Ah. Büyük Bir Death Note Hayranı Olduğumu Bilmiyorsun Sanırım.Death note sıralamadı 13. animem oluyor ki yeni bir filmi çıktı izledin mi?[DOUBLEPOST=1437911542,1437911477][/DOUBLEPOST]
Ben tamamını izledim ve eğer 14-15. bölümden izlemeye devam edersen Excalibur olayları gelicek yani GGO 12. bölümde bitti yine Alfhem onlineye geçtiler. yani ordan izlemeye devam et![]()
Jübrüll <3 şaka maka no game no life benim de en beğendiğim eğer no game no life beğendiysen mondaiji tachi ga isekai izle! kesinlikle izle![DOUBLEPOST=1437917965][/DOUBLEPOST]En iyi dersem Sword Art Online,
En beğendiğim dersem No Game No life
JÜBRÜL <3[DOUBLEPOST=1437912222,1437912209][/DOUBLEPOST]@yoloman senin jübrül bana kaldı .s
Yea bro!My selection is, all them.
BorutoNaruto.
:/ tamam senin kadar büyük bir hayranı değilim ama çok sevdiğim bir anime! Ve ben ilk filmini sormadım -.- sadece Death Note'n live action filminin geldiğini söyledim.Ah. Büyük Bir Death Note Hayranı Olduğumu Bilmiyorsun Sanırım.
Death Note vardır diye gelmiştim. Sen Another Note u biliyor musun ilk filmini soruyorsun ?