Hangi Anime En İyisi?!

Hangisi En Beğendiğin Anime?!

• Kullanılan toplam oy
    33

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Böyle Bir Konu Açıp Death Note Ve Kuroko No Basket Eklememek. Özelliklede TOKYO GHOUL yok. @Trazin @Zoriandu
Heveslenip Death note vardır diye girmiştim ama bütün hevesim kırıldı bb oy yok :(
Death note sıralamadı 13. animem oluyor ki yeni bir filmi çıktı izledin mi?[DOUBLEPOST=1437911542,1437911477][/DOUBLEPOST]
Birazını izledim ve kötü buldum.
Ben tamamını izledim ve eğer 14-15. bölümden izlemeye devam edersen Excalibur olayları gelicek yani GGO 12. bölümde bitti yine Alfhem onlineye geçtiler. yani ordan izlemeye devam et :)

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
Death note sıralamadı 13. animem oluyor ki yeni bir filmi çıktı izledin mi?[DOUBLEPOST=1437911542,1437911477][/DOUBLEPOST]
Ben tamamını izledim ve eğer 14-15. bölümden izlemeye devam edersen Excalibur olayları gelicek yani GGO 12. bölümde bitti yine Alfhem onlineye geçtiler. yani ordan izlemeye devam et :)
Spoiler verme izlemeyenler öğrenecek şimdi :/
Ben 1.sezonu bitirdim. Ve Asuna'ya aşık oldum .s

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
En iyi dersem Sword Art Online,
En beğendiğim dersem No Game No life

JÜBRÜL <3[DOUBLEPOST=1437912222,1437912209][/DOUBLEPOST]@yoloman senin jübrül bana kaldı .s

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ah. Büyük Bir Death Note Hayranı Olduğumu Bilmiyorsun Sanırım.
Death Note vardır diye gelmiştim. Sen Another Note u biliyor musun ilk filmini soruyorsun ?

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
En iyi dersem Sword Art Online,
En beğendiğim dersem No Game No life

JÜBRÜL <3[DOUBLEPOST=1437912222,1437912209][/DOUBLEPOST]@yoloman senin jübrül bana kaldı .s
Jübrüll <3 şaka maka no game no life benim de en beğendiğim eğer no game no life beğendiysen mondaiji tachi ga isekai izle! kesinlikle izle![DOUBLEPOST=1437917965][/DOUBLEPOST]
My selection is, all them.
Yea bro!
Boruto :D
Ah. Büyük Bir Death Note Hayranı Olduğumu Bilmiyorsun Sanırım.
Death Note vardır diye gelmiştim. Sen Another Note u biliyor musun ilk filmini soruyorsun ?
:/ tamam senin kadar büyük bir hayranı değilim ama çok sevdiğim bir anime! Ve ben ilk filmini sormadım -.- sadece Death Note'n live action filminin geldiğini söyledim.