|Dünyanın En Zeki 19 Hayvanı|

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
insana hayvan diyen hayvanları 1. sıraya yazın okulda basit matematik ve türkçe gören hayvanlar var diye
Malesef seni hiçbir zeki canlı listesinde göremeyeceğiz çünkü hayvanın anlamını dahi bilmeden cahilce yorumlar atıyorsun.
İnsan bir hayvan türü değil, böcek türü değil, bitki türü değil ne peki? İnsan hangi sınıfın içindedir? Biz, evet -hayvanız ama sen çoktan bitkisel hayata geçmişsin bile vesselam.

AtakanRS

osu!
En iyi cevaplar
0
Malesef seni hiçbir zeki canlı listesinde göremeyeceğiz çünkü hayvanın anlamını dahi bilmeden cahilce yorumlar atıyorsun.
İnsan bir hayvan türü değil, böcek türü değil, bitki türü değil ne peki? İnsan hangi sınıfın içindedir? Biz, evet -hayvanız ama sen çoktan bitkisel hayata geçmişsin bile vesselam.

hll spr dvm [emoji28]

iPad Mini 3 ile Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
İnsanız mesela olabilir mi? Düşünemeyen varlıklarla kendini aynı sınıfa koyacak kadar kör cahiller minecraft forumunda biyoloji profesörü kesiliyor

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Sen hayvan olmak istiyorsan olabilirsin mesela :)
Ben insanım. Neden canlı türünü sadece hayvan, böcek, bitki diye kısıtlıyorsunuz?
İnsanım kardeşim.. Bu kadar.

AtakanRS

osu!
En iyi cevaplar
0
İnsanız mesela olabilir mi? Düşünemeyen varlıklarla kendini aynı sınıfa koyacak kadar kör cahiller minecraft forumunda biyoloji profesörü kesiliyor

Biyoloji? insanların hayvan sınıflandırmasında olduğunu 6. sınıfta öğreniyoruz.

AtakanRS

osu!
En iyi cevaplar
0

bu arada bitki hayvan böcek değil hayvan bitki mantar mikroorganizmalar.

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
İnsanlar Hayvan Mıdır?
Normalde bu soruya “Evet!” cevabı verilmez.
Çünkü Allah insanı hayvanlara gör çok farklı ve üstün özelliklere sahip olarak yaratmıştır.
İnsanın en başta gelen özelliği akıl, düşünce sahibi olmasıdır. Bu sayede iyi ile kötüyü, doğru ile yanlışı ayırt edebilir.
Tabi daha pek çok özelliği vardır.
İnsanın bu “üstün”lüğü boşuna değildir.
O aynı zamanda yaptıklarından “sorumlu” olacak ve hesap verecektir.
Sonuçta iyi ve doğru işleri için ödül, kötü ve yanlış işleri içinse ceza görecektir.
*
“İnsan bir hayvan mıdır?” sorusuna “Hayır!” yerine “Evet!” cevabının verildiği durumlar da vardır.
Bu durumlar başlıca iki şekildedir.
Birincisi yukarıda söz ettiğimiz insanın sorumlu oluşu ile ilgilidir. Bir kısım insanlar bu sorumluluğu kabul etmeyip hiçbir kural tanımadan yaşamak isterler. Böyle bir kimse ise bu tutumluyla hayvana benzetilmiştir. Çünkü hayvanlar da böyle davranmaktadırlar.
İkincisi ise biraz daha başkadır. Bu durumda hayvan kelimesinin bir anlamının da “canlı, hayat sahibi” olmasıdır. Bu durumda kategorik olarak yani canlı olması bakımından insan da bir hayvan olmaktadır.
*
Bu son anlamı bir yana bırakacak olursak aslında “hayvan” olup olmamak, insanın kendi elindeki bir şeydir.
-Rasim GÜLEÇ

Ben Hayvan değilim, Kendini hayvan gören varsa mutluluklar :yıkıl:

Areilyn

-(˘▾˘-)
Ressam
En iyi cevaplar
0
Liste çok yanlış olmuş en zeki hayvan davşandır bi kere tmm mı .s

AtakanRS

osu!
En iyi cevaplar
0
şu hayvanı hakaret olarak algılayıp hayvan değiliz demelerini anlamıyorum bu arada

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
şu hayvanı hakaret olarak algılayıp hayvan değiliz demelerini anlamıyorum bu arada

Hayvan olmadığımız ve bunlardan üstün olduğumuz açıklanmış birşeydir. Buna rağmen kendini hayvan gören insanlar var ne yazık ki :yıkıl:
Yorumlarınıza gül gül öldüm. Neyse beni güldürüdünüz allahta sizi böyle güldürsün :lol:
Şahsen ben ''hayvan'' kelimesini bir hakaret olarak kabul ediyorum.
O zaman hayvan kelimesi hakaret değilse git adminlerden birine hayvan de bakalım sonra buraya gel. Tabi sen gelene kadar ban yiyeceğin aşikar :alay: ( Hayvan kelimesini birbirimize söylemek biz insan topluluğunda hakaret olarak kabul ediliyor. )

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Biyoloji? insanların hayvan sınıflandırmasında olduğunu 6. sınıfta öğreniyoruz.

6. sınıfta öğretilen türk okulu bilgilerine güvenen çocuk beyanatı. Fen hocanın siyasi ve dini görüşüne göre farklı öğrenirsin bu okulda ayrıca bitkiler hayvanlardan ayrılırken hatta mikro-organizma varken insanların hayvanlarla bir olduğunu düşünen insanlarsınız. Bir konuda soru sorunca tek cevabınız da budur bize okulda öğrettiler bilmiyorsanız da okulda öğrenmedik anne yaaa falan.

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen ne kadar cahil bir insansın öyle :D Köpeklere de hayvan demeyelim köpek diyelim mesela? Nasıl olur? Ben pek çok hayvan besledim 10 yıllık evcil hayvanım oldu ve tecrübelerime dayanarak söyleyebilirim ki bizden sadece tek konuda farklılıkları var o da konuşamamaları. Hatta bazı hayvanlar senden daha insanca davranışlar sergiliyor olabilir. Mesela Hamster'ım kendine yemek silosu yapıyordu gelecekte ihtiyacı olur diye. Geleceğini planlamayan, ot gibi yaşayıp herkesten üstünüm diye geçicen insanları görünce hangisi hayvan karar veremedim.
Sen hayvan olmak istiyorsan olabilirsin mesela :)
Ben insanım. Neden canlı türünü sadece hayvan, böcek, bitki diye kısıtlıyorsunuz?
İnsanım kardeşim.. Bu kadar.
İnanmıyorum. İnsan değilsin. İnanmıyorum işte bana ne bana ne :D
Bana ne olm insansan :D Zürafa diyen mi oldu sana :D

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Sen ne kadar cahil bir insansın öyle :D Köpeklere de hayvan demeyelim köpek diyelim mesela? Nasıl olur? Ben pek çok hayvan besledim 10 yıllık evcil hayvanım oldu ve tecrübelerime dayanarak söyleyebilirim ki bizden sadece tek konuda farklılıkları var o da konuşamamaları. Hatta bazı hayvanlar senden daha insanca davranışlar sergiliyor olabilir. Mesela Hamster'ım kendine yemek silosu yapıyordu gelecekte ihtiyacı olur diye. Geleceğini planlamayan, ot gibi yaşayıp herkesten üstünüm diye geçicen insanları görünce hangisi hayvan karar veremedim.

İnanmıyorum. İnsan değilsin. İnanmıyorum işte bana ne bana ne :D
Bana ne olm insansan :D Zürafa diyen mi oldu sana :D
Kusura bakma da profil resminde kadın olan abazan ergenle tartışamam