AtakanRS
osu!
- En iyi cevaplar
- 0
beyler maymunum diyen beyansın
disbeyan.
iPad Mini 3 ile Tapatalk kullanılarak gönderildi.
beyler maymunum diyen beyansın
Malesef seni hiçbir zeki canlı listesinde göremeyeceğiz çünkü hayvanın anlamını dahi bilmeden cahilce yorumlar atıyorsun.insana hayvan diyen hayvanları 1. sıraya yazın okulda basit matematik ve türkçe gören hayvanlar var diye
Malesef seni hiçbir zeki canlı listesinde göremeyeceğiz çünkü hayvanın anlamını dahi bilmeden cahilce yorumlar atıyorsun.
İnsan bir hayvan türü değil, böcek türü değil, bitki türü değil ne peki? İnsan hangi sınıfın içindedir? Biz, evet -hayvanız ama sen çoktan bitkisel hayata geçmişsin bile vesselam.
İnsanız mesela olabilir mi? Düşünemeyen varlıklarla kendini aynı sınıfa koyacak kadar kör cahiller minecraft forumunda biyoloji profesörü kesiliyorMalesef seni hiçbir zeki canlı listesinde göremeyeceğiz çünkü hayvanın anlamını dahi bilmeden cahilce yorumlar atıyorsun.
İnsan bir hayvan türü değil, böcek türü değil, bitki türü değil ne peki? İnsan hangi sınıfın içindedir? Biz, evet -hayvanız ama sen çoktan bitkisel hayata geçmişsin bile vesselam.
Sen hayvan olmak istiyorsan olabilirsin meselaMalesef seni hiçbir zeki canlı listesinde göremeyeceğiz çünkü hayvanın anlamını dahi bilmeden cahilce yorumlar atıyorsun.
İnsanız mesela olabilir mi? Düşünemeyen varlıklarla kendini aynı sınıfa koyacak kadar kör cahiller minecraft forumunda biyoloji profesörü kesiliyor
Malesef seni hiçbir zeki canlı listesinde göremeyeceğiz çünkü hayvanın anlamını dahi bilmeden cahilce yorumlar atıyorsun.
Hayvan olmadığımız ve bunlardan üstün olduğumuz açıklanmış birşeydir. Buna rağmen kendini hayvan gören insanlar var ne yazık kişu hayvanı hakaret olarak algılayıp hayvan değiliz demelerini anlamıyorum bu arada
6. sınıfta öğretilen türk okulu bilgilerine güvenen çocuk beyanatı. Fen hocanın siyasi ve dini görüşüne göre farklı öğrenirsin bu okulda ayrıca bitkiler hayvanlardan ayrılırken hatta mikro-organizma varken insanların hayvanlarla bir olduğunu düşünen insanlarsınız. Bir konuda soru sorunca tek cevabınız da budur bize okulda öğrettiler bilmiyorsanız da okulda öğrenmedik anne yaaa falan.Biyoloji? insanların hayvan sınıflandırmasında olduğunu 6. sınıfta öğreniyoruz.
Sen ne kadar cahil bir insansın öyleİnsanız mesela olabilir mi? Düşünemeyen varlıklarla kendini aynı sınıfa koyacak kadar kör cahiller minecraft forumunda biyoloji profesörü kesiliyor
İnanmıyorum. İnsan değilsin. İnanmıyorum işte bana ne bana neSen hayvan olmak istiyorsan olabilirsin mesela
Ben insanım. Neden canlı türünü sadece hayvan, böcek, bitki diye kısıtlıyorsunuz?
İnsanım kardeşim.. Bu kadar.
Kusura bakma da profil resminde kadın olan abazan ergenle tartışamamSen ne kadar cahil bir insansın öyleKöpeklere de hayvan demeyelim köpek diyelim mesela? Nasıl olur? Ben pek çok hayvan besledim 10 yıllık evcil hayvanım oldu ve tecrübelerime dayanarak söyleyebilirim ki bizden sadece tek konuda farklılıkları var o da konuşamamaları. Hatta bazı hayvanlar senden daha insanca davranışlar sergiliyor olabilir. Mesela Hamster'ım kendine yemek silosu yapıyordu gelecekte ihtiyacı olur diye. Geleceğini planlamayan, ot gibi yaşayıp herkesten üstünüm diye geçicen insanları görünce hangisi hayvan karar veremedim.
İnanmıyorum. İnsan değilsin. İnanmıyorum işte bana ne bana ne
Bana ne olm insansanZürafa diyen mi oldu sana
![]()
Abaza ergeni cahil ergene tercih ederim. Haydi işine kardeşim akranlarınla tartış, hem yaş hem zeka olarak. Verecek cevabı kalmayınca laf sokma çabalarına giren ergenle daha fazla tartışmayacağım.Kusura bakma da profil resminde kadın olan abazan ergenle tartışamam