Hangi Anime En İyisi?!

Hangisi En Beğendiğin Anime?!

• Kullanılan toplam oy
    33

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Jübrüll <3 şaka maka no game no life benim de en beğendiğim eğer no game no life beğendiysen mondaiji tachi ga isekai izle! kesinlikle izle![DOUBLEPOST=1437917965][/DOUBLEPOST]
Yea bro!

Boruto :D

:/ tamam senin kadar büyük bir hayranı değilim ama çok sevdiğim bir anime! Ve ben ilk filmini sormadım -.- sadece Death Note'n live action filminin geldiğini söyledim.
filmi çıktı izledin mi?
Bence Death note uda koymalıydın. onu koymadın Niye Tokyo Ghoul Yok :(
Onun dışında No Game No Life ı oyladım çok güzel bir anime.

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
gintama olmadıgına göre bu anket benim için bitmiştir..

evet bazı gercekler.. my anime list te top 10 a bakını .. 1.full metal alchemist brotherhood 2. steins gate 3. gintama 4.gintama :D 5. gintama filmi dir ..
yani en iyi anime hangisi buradanda göreblrsnz .. komediyi seviyorsanızz gintama candır..
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Benim açımdam kötü anime yoktur benim tarzımda anime yoktur. O yüzden anime sevip sevmeme kavramını kullanmıyorum .s
Oradan sevip sevmeme kavramını nereden çıkartıyorsun canum :(
Burası Türkiye krdş ne bekli10 durumları* (DxD severlerin geneline söylendi* Sadece ecchisini sevenlere* Hikayesi çöp zaten ya neyse :()

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
DxD koy bak oylar nereye gidiyor* :(
Railgun koyup Index koymayan cahil kesim :(
@Minecraftplayerr
Yaw To aru serisinden railgun s majutsu index hepsini izledim hepsi çok güzel ama 1 tanesini koymalıydım ilk başta To aru yazsam diye düşünmüştüm ama railgunu koymaya karar verdim
Bence Death note uda koymalıydın. onu koymadın Niye Tokyo Ghoul Yok :(
Onun dışında No Game No Life ı oyladım çok güzel bir anime.
Death Note koymamamın nedeni çizimleri daha güzel olabilirdi zaten tek puan kaybettiği yönü orası! bende no game no life verdim :D[DOUBLEPOST=1437922550,1437922454][/DOUBLEPOST]
gintama olmadıgına göre bu anket benim için bitmiştir..

evet bazı gercekler.. my anime list te top 10 a bakını .. 1.full metal alchemist brotherhood 2. steins gate 3. gintama 4.gintama :D 5. gintama filmi dir ..
yani en iyi anime hangisi buradanda göreblrsnz .. komediyi seviyorsanızz gintama candır..
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
O sıralama kesin yanlıştır bi kere death note 30. değil 13. bana göre yani o kadar![DOUBLEPOST=1437922597][/DOUBLEPOST]No game no life ile bleach kapışıyor :p

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Yaw To aru serisinden railgun s majutsu index hepsini izledim hepsi çok güzel ama 1 tanesini koymalıydım ilk başta To aru yazsam diye düşünmüştüm ama railgunu koymaya karar verdim

Death Note koymamamın nedeni çizimleri daha güzel olabilirdi zaten tek puan kaybettiği yönü orası! bende no game no life verdim :D[DOUBLEPOST=1437922550,1437922454][/DOUBLEPOST]
O sıralama kesin yanlıştır bi kere death note 30. değil 13. bana göre yani o kadar![DOUBLEPOST=1437922597][/DOUBLEPOST]No game no life ile bleach kapışıyor :p
Index Railgun'un önemli konularını yeterince kapsıyor, railgun'un kalan konuları da saçma şeyler zaten daha çok *-*

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0

o zaman dünyadaki tüm otakular fail..
ben söyleyeym steins gate konu olarak death note tan daha iyi.. death note L nin gidişiyle bozuyor.. ama steins gate sonuna kadar heyecanlıdır..

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Animeci manimeci değilim ama Death Note koyulmaması ayıp olmuş, takdir ettiğim bir şahsiyetti L. B)

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
o zaman dünyadaki tüm otakular fail..
ben söyleyeym steins gate konu olarak death note tan daha iyi.. death note L nin gidişiyle bozuyor.. ama steins gate sonuna kadar heyecanlıdır..
Steains gate başlarda çok kötüydü ya :( yani Death note en baştan yarısına kadar iyi Steins gate Yarısından en sonuna kadar iyi. Bu arada To aru majutsu no index oyununu oynuyorum :D[DOUBLEPOST=1437923491,1437923454][/DOUBLEPOST]
Animeci manimeci değilim ama Death Note koyulmaması ayıp olmuş, takdir ettiğim bir şahsiyetti L. B)
tamam onuda koyuyorum -.-

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
steins gate başları kötü degil. animenin konusunu başında tam olarak açıklamıyorlar.. sonradan her şey yavaş yavaş çözülüyor.
ayrıca gintamadaki göndermeleri anlayabilirsenz .. gintama candır..