HestiaKnife
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Sonunda normal cevap! işte tek isteğim buydu! aralarından izlediğiniz en iyisini seçinSAO tabisi.
Sonunda normal cevap! işte tek isteğim buydu! aralarından izlediğiniz en iyisini seçinSAO tabisi.
Yok öyle bir şey. Sen git elinle oynaEn iyi dersem Sword Art Online,
En beğendiğim dersem No Game No life
JÜBRÜL <3[DOUBLEPOST=1437912222,1437912209][/DOUBLEPOST]@yoloman senin jübrül bana kaldı .s
Ben sandığın kadar normal biri değilimSonunda normal cevap! işte tek isteğim buydu! aralarından izlediğiniz en iyisini seçin
Geldim başkanAnti animeciler nerede?
Dur cnm 2-3 gün sabret bak konu 30 sayfa olup anti-anime & anime kavgasına nasıl dönüyorAnti animeciler nerede?
Anti animeciler nerede?
Burdayız hewal
açılın ben geldim afahshadGeldim başkan
Anime çok berbat ölün uğaaaaaaaaDur cnm 2-3 gün sabret bak konu 30 sayfa olup anti-anime & anime kavgasına nasıl dönüyor![]()
Dur cnm 2-3 gün sabret bak konu 30 sayfa olup anti-anime & anime kavgasına nasıl dönüyor![]()
Burda normal biri var mı hem normal cevap veren biri normal olur mu? kafamda delice sorular!Ben sandığın kadar normal biri değilim.
No game no life!Benim ilk defa anime ye başladığım zaman Sword Art Online izlemiştim.
İlk Anime hikayem öyle başladı Sword art online bitince bitionun gibi hiçbir anime yoktur galiba
![]()
Her ne kadar yüzü bu resimde yüzü tam yapılamamış olsa da :No game no life!
Kesinlikle gerçekten Jibril favori karakter olabilecek bi karakter yaw çok güzel çok kawaii çok cute çok übergasong çok çok çok....Her ne kadar yüzü bu resimde yüzü tam yapılamamış olsa da :
Çok yaşa Jibri.
![]()
Benim Jibril e olan durumumu bilmeyen bir arkadaş.. Favori karakterden çok çok daha öte Jibril (Benim için)Kesinlikle gerçekten Jibril favori karakter olabilecek bi karakter yaw çok güzel çok kawaii çok cute çok übergasong çok çok çok....