Yepyeni Bir Oyun: TrionWorld | Trove | [ Giriş Sırası Sorunu Çözüldü! ]

Oyunu beğendiniz mi?

• Evet

Kullanılan: 56 80.0%
  • Hayır

Kullanılan: 14 20.0%

• Kullanılan toplam oy
    70

wendell09

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
hayır abmlem işe yarıyor 2kat magic damageyi arttırıyor yada fiziksel hasarı ve ben kullanıyom fazladan 1000-750 magic damage geliyor buda fark ediyor
para olarakda flux veriyolar başkasına cubist verme yok[DOUBLEPOST=1438010274,1438010221][/DOUBLEPOST]
Kullandınmı Kardeşim ?
Hiçbir Şekilde Etkisi Olmuyor Aldığıma Ve O Cubit i Verdiğime Pişmanım
evet kullandım şu an mastery rank 34 nick:wendell09 istiyosan ekle

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
para olarakda flux veriyolar başkasına cubist verme yok[DOUBLEPOST=1438010274,1438010221][/DOUBLEPOST]
evet kullandım şu an mastery rank 34 nick:wendell09 istiyosan ekle
Bizde Mastery 35 Shadow Hunter Kastık Hiçbir Etkisi Yok Almadanda Aynı Vuruyor Alıncada En UFak Etkisini Görmedim Öyle 2 Katına Çıkartma Gibi Şey Görmüyorum Şahsen

umut_

En iyi cevaplar
0
sen amblem olarak ne aldın?
PD Amblemi MARTIAL EMBLEM Ne Statslarda Bir Artış Oluyor Nede Vurduğun Damagede Bir Değişiklik Çok az Bir Şanşla Kritik Geliyor Oda 10 Vuruştan 1 İnde Emblem Denmidir Bilemem Ama Onu Almaktansa Örn 16500 2 Amblem Yapıyor Bir Savunma Bir PD Falan Alsan Hadi Birde Gereksiz Class Aldığınız Master Lvl İçin 20 Lvl Olunca 3 Mastery Veriyor Tamamen Zaman Kaybı Etti 21500 Onun Yerine Bir Kanat Alıp Satsalar Örn Bloodseeker 40K Ya Alanları Gördüm 40-50 K Arası Fiyat Çekiyorlar
1 Haftadır Oynuyorum Oyunu 35 Mastery Kastım Görevler Bitti ve 1 Class Coin İle Alnan Class + 2 Tanede Kendim Class Aldım 1 Tanede Emblem Ha Birde Binek Aldım Oda 5+5+6,5+4 21,5 Yapıyor Yani Oyuna Başladığın İlk Hafta Eğer Sağlam Şekilde Oynayamazsan İnan S2 Den S3 Yapmak Bile Zorluyor Marketten Kanat Falan Alıp Satsa O Parayla 40K Dan Satsa Ortalama 1 Tane S4 İtem 15K Ya Falan Denk Geliyor Birazda Kendi Kastıkları Parayla Full S4 5 Yıldız İtem Yapabilir Kendi Tercihim O Yöne Olurdu Eğer Oyunu Biraz Bilen Kişi Tavsiye Verseydi Yada Parayı Ticarette Değerlendirip 1:3 Satılan İtemleri 1:2 Düşürüp Falan Biraz Değerlendirse Parayı Rahatça Katlar 1 Haftada Full Dungeon Falan Dönerek Yapabileceği Bir Miktar Değil Yeni Başlamış Birinin 40-50K Para Kasması Belirli Yerlere Ulaştıktan Sonra Örn Bir U4 Full Set Yaptıktan Sağlam Bir Yabancı Külüp Bulduktan Sonra Sadece 1 Saatte Bir Gelen Görevlerle U6 Da Dönerek Saatte 4 Kutu Alır O Kutulardanda En Az 1 Tane Soul Çıksa 3K O Ediyor Ha Birde Şaşına Göre 2 Tane Çıkması Ne Bileyim 1K Flux Çıkması Falan Şanşına Göre Saatte 3-4K Flux Kasabilir Belirli Yere Geldikten Sonra Birde U6 Shadow Arena Döner Al Sana Saatte 5-6 K Fluıx Ama Bu Seviyeye Gelene Kadar Günde 3 K Flux Bile Çok Zor Oluyor

MeapBoy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Steamda bedava + Oyun çıkalı aylar oluyor ve win 7 gerekiyor. Alın Size Özet.

PlayerFurkan

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyun indi. Birkaç sorun dışında OYUN HARİKA! Bu arada şu rare itemler nekadar rare ._. 100 dakkada 2 tane rare item çıkardım :D

Edit: Benim acemilik :D Yeni Legendary itemlere geçiyoruz gari.

Son düzenleme:

wendell09

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
PD Amblemi MARTIAL EMBLEM Ne Statslarda Bir Artış Oluyor Nede Vurduğun Damagede Bir Değişiklik Çok az Bir Şanşla Kritik Geliyor Oda 10 Vuruştan 1 İnde Emblem Denmidir Bilemem Ama Onu Almaktansa Örn 16500 2 Amblem Yapıyor Bir Savunma Bir PD Falan Alsan Hadi Birde Gereksiz Class Aldığınız Master Lvl İçin 20 Lvl Olunca 3 Mastery Veriyor Tamamen Zaman Kaybı Etti 21500 Onun Yerine Bir Kanat Alıp Satsalar Örn Bloodseeker 40K Ya Alanları Gördüm 40-50 K Arası Fiyat Çekiyorlar
1 Haftadır Oynuyorum Oyunu 35 Mastery Kastım Görevler Bitti ve 1 Class Coin İle Alnan Class + 2 Tanede Kendim Class Aldım 1 Tanede Emblem Ha Birde Binek Aldım Oda 5+5+6,5+4 21,5 Yapıyor Yani Oyuna Başladığın İlk Hafta Eğer Sağlam Şekilde Oynayamazsan İnan S2 Den S3 Yapmak Bile Zorluyor Marketten Kanat Falan Alıp Satsa O Parayla 40K Dan Satsa Ortalama 1 Tane S4 İtem 15K Ya Falan Denk Geliyor Birazda Kendi Kastıkları Parayla Full S4 5 Yıldız İtem Yapabilir Kendi Tercihim O Yöne Olurdu Eğer Oyunu Biraz Bilen Kişi Tavsiye Verseydi Yada Parayı Ticarette Değerlendirip 1:3 Satılan İtemleri 1:2 Düşürüp Falan Biraz Değerlendirse Parayı Rahatça Katlar 1 Haftada Full Dungeon Falan Dönerek Yapabileceği Bir Miktar Değil Yeni Başlamış Birinin 40-50K Para Kasması Belirli Yerlere Ulaştıktan Sonra Örn Bir U4 Full Set Yaptıktan Sağlam Bir Yabancı Külüp Bulduktan Sonra Sadece 1 Saatte Bir Gelen Görevlerle U6 Da Dönerek Saatte 4 Kutu Alır O Kutulardanda En Az 1 Tane Soul Çıksa 3K O Ediyor Ha Birde Şaşına Göre 2 Tane Çıkması Ne Bileyim 1K Flux Çıkması Falan Şanşına Göre Saatte 3-4K Flux Kasabilir Belirli Yere Geldikten Sonra Birde U6 Shadow Arena Döner Al Sana Saatte 5-6 K Fluıx Ama Bu Seviyeye Gelene Kadar Günde 3 K Flux Bile Çok Zor Oluyor

double damage ambleri her zaman artmıyor şavaş sırasında düzgün bakmalısın ve ayrıca kanat ı alsan bile alıcı kolay bulacağını zannetmiyorum trove iyi yabancı clublere girmekte kolay deil ve ayrıca her amblem işe yarıyor ve ayrıca bu videodaki adam niye alıyor amblem hemde 2 tane kullanıyor?
(not video örnek amaçlı)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
burdada emblerin hepsini bi özelliği yazıyor ve adam mastery 130 lvl gelmiş niye kullansın ve işe yaramassa ve niye önersin

Son düzenleme:

umut_

En iyi cevaplar
0
double damage ambleri her zaman artmıyor şavaş sırasında düzgün bakmalısın ve ayrıca kanat ı alsan bile alıcı kolay bulacağını zannetmiyorum trove iyi yabancı clublere girmekte kolay deil ve ayrıca her amblem işe yarıyor ve ayrıca bu videodaki adam niye alıyor amblem hemde 2 tane kullanıyor?
(not video örnek amaçlı)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
burdada emblerin hepsini bi özelliği yazıyor ve adam mastery 130 lvl gelmiş niye kullansın ve işe yaramassa ve niye önersin
Hayır %5 %10 İhtimal İçin Para Vermeye Hiçbir Şekilde Değmez Onu Diyorum Öyle Op Gibi Olmuyorsun Yada %100 Arttırmıyor Anca PVP Gelirse Orada %1 Bile Çok Fazla Etki Edeceğinden Alırsın Ama Sadece PVE Olduğu İçin Pek Etkisi Yok Şuanlık Pvp Gelene Kadar Her Türlü Yerden Para Aramaya Bakmalısın Su Gibi Para Gidiyor İtem S4 Olduktan Sonra Gerisi Gelmiyor Resmen S5 Zar Zor Yapsan Bile S5 Den Radiant Yapmak 100k Nın Kapısı Marketteki Her İtemi Şuanlık Kullanmak Yerine Satmak Daha Mantıklı
Örn Bir Gününü Full Dungeon Ve Shadow Arena Geçirsen Master 30 Olana Kadar Günde İlk Gelişim Zamanlarını Saymıyorum 20 Lvl Olup Shadow İtem Dizene Kadar Para Kazamıyorsun Zaten Her Neyse Günde 5K Max Flux Kasarsın Şansın Varsa Belki 10k Olur Oda Sandıklardan Çıkacak Şeylere Bağlı
30 Olduktan Sonra Günlük Görevler Geliyor Onlarla Ortalama Günde 8 tanesini Yapsan 16 Sandık Eder Eğer Güzel Bir Ekibe Denk Gelirsen Bir Külüp Bulsan Yada U6 Da Free Kassan Güden 32 Sandık Bunlardan Ortalama 10-15K Kasarsın Şanşın Varsa Tabi Bunlar Günde 8-10 Saat Aralıksız Oynayanlar İçin Ve Günde 20K Max Para İle 1 Haftada Hiç Aralıksız Radiant İtem Kasarsın Tabi Gene Günde 10 Saat Aralıksız Oynuyorsan Ortalama 1 Ayda Full Radiant Setsin Birde Şu Var Mesela Pek Oynayamıyorsun Marketten Gelen Cubit İtemlerle Kanattır Falan Alıp Satsan 30-35 K Dediğin An Hemen Oturuyorlar Başına Bir 40K Ya Rahat Satıyorsun Alıcısı Fazla Oluyor Kanat ve Bineklerin Sadece Şekil İçin Alıyorlar Sonuçta Zenginler Geçen Çıkarttığım Bineği Herkes 25K Satarken 20 K Dediğimde 1 Dakika İçinde 15-20 tane Mesaj Geldi Örn Bir İtemi Mesela Flux'ı 1:3 Glim Olarak Satıyorlar Ben Gidip 5K Flux 14K Glim 10K Flux 27K Diyorum Hemen Üşüşüyorlar Şuanda Ek Classları Almaktansa Satsaydım Cubitleri u5 Full Set Olmuştum

Soprano

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sadece 1 kere boss kesmen lazım zor değil knk
ya 2 göz içinde uğraşmaya değmez xd birisi verdi zaten sadece face shadow 4 :([DOUBLEPOST=1438073365,1438073019][/DOUBLEPOST]
İlk yazdığın yeri gördüm ama sen bilmiyorsun herhalde pot basınca etkisi oluyor :p

Soprano

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft'ta sarmaz gibime geliyor :/ Skill efektleri istediğim gibi olmaz bence

umut_

En iyi cevaplar
0

_Randy1_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu oyunu oynarken eğer şansınıza çok güvenmiyorsanız qubesly pet kutusu açmanızı önermiyorum. Bugün 100 tane açtım shadow umuduyla hıyar çıktı :(