Yardım | Minecraft Açılmıyor Crash Veriyor Lütfen İçeri

andromurat1

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Şu Ram verme olayını yaptıysan eger ondanda olabilir java 7 ile java 8 arasında uyumsuzluk olabiliyor yada java güncellediysen

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bir de yönetici olarak çalıştır bu çözüm olabilir![DOUBLEPOST=1438024717,1438024676][/DOUBLEPOST]
Şu Ram verme olayını yaptıysan eger ondanda olabilir java 7 ile java 8 arasında uyumsuzluk olabiliyor yada java güncellediysen
O game output hatası verir sanırım hiç açılmıyor onda :p

TheExplorer

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
yok ram vermedim xp yi sanırım 64 kurdum kasınca kaldırdım şimdide win 7 kurdum minecraft 0 :(

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
JVM Flags: 6 total; -XX:HeapDumpPath=MojangTricksIntelDriversForPerformance_javaw.exe_minecraft.exe.heapdump -Xmx512M -XX:+UseConcMarkSweepGC -XX:+CMSIncrementalMode -XX:-UseAdaptiveSizePolicy -Xmn128M
İntel Mojang'dan daha akıllı :D
Java argümanlarını silip oyunu öyle başlat bide.[DOUBLEPOST=1438025251,1438025165][/DOUBLEPOST]bide şu auto detector'ü indir.Arkadaşın sana vermeye çalıştığı amd için ._.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

scc

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
2
Yükledim fakat böle bir şey cıktı ne yapabilirim ..
Last Edit:
Az önce yazdığım siteden Alıntı
After five years of active service, the ATI Radeon™ HD 4000, ATI Radeon™ HD 3000, and ATI Radeon™ HD 2000 Series products reached peak performance optimization on October 15, 2013, and were transitioned to a legacy support lifecycle. No additional driver releases are planned for these products.
Bu da açıklaması
Aktif hizmet beş yıl sonra, ATI Radeon ™ HD 4000 , ATI Radeon ™ HD 3000 ve ATI Radeon ™ HD 2000 Serisi ürünleri 15 Ekim 2013 tarihinde zirve performans optimizasyonu ulaştı ve eski destek yaşam döngüsü için geçiş bulundu. Hiçbir ek sürücü bültenleri bu ürünler için planlanmıştır .
Yani anlayacağın 15 Ekim 2013 de AMD senin ekran kartına driver yayınlamayı bırakmış