scc
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 2
Windows 7 olmadan önce minecraft çalıştığına göreMaalesef ekran kartını güncelledim ama olmadı![]()
O zaman ya elveda Minecraft ya da Elveda Win 7
Windows 7 olmadan önce minecraft çalıştığına göreMaalesef ekran kartını güncelledim ama olmadı![]()
Ya da .minecraftını silip bidaha yükle xDAynen XP'ye Döneyim![]()
O game output hatası verir sanırım hiç açılmıyor ondaŞu Ram verme olayını yaptıysan eger ondanda olabilir java 7 ile java 8 arasında uyumsuzluk olabiliyor yada java güncellediysen
İngilizcem 4Auto detect tool indirip kur o zaten otomatik olarak kuracaktır sanırım
Edit
Umarım ingilizcen vardır
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Resimli zaten resimlere göre yaparsınİngilizcem 4![]()
![]()
İntel bu arada onu da düzeltelim-bide şu auto detector'ü indir.Arkadaşın sana vermeye çalıştığı amd için ._.
Intel in kendi sitesinde vardır ama
Buyur bu manuel
Bu da auto updater
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Last Edit:Yükledim fakat böle bir şey cıktı ne yapabilirim ..
Bu da açıklamasıAfter five years of active service, the ATI Radeon™ HD 4000, ATI Radeon™ HD 3000, and ATI Radeon™ HD 2000 Series products reached peak performance optimization on October 15, 2013, and were transitioned to a legacy support lifecycle. No additional driver releases are planned for these products.
Manuel nasıl yapabilirim efendımm.Oopsmanuele kaldı işin sanırsam
Mesajı düzenledim tekrar oku lütfenManuel nasıl yapabilirim efendımm.
Yani ben minecraftı acamıcammı ?Mesajı düzenledim tekrar oku lütfen
Win 7 destekliyordur sanırım eğer eskiden win 7 de açılıyorsa win 7 e dönmen gerecek sanırım(Emin Değiim Yinede Fazla Güvenme BanaYani ben minecraftı acamıcammı ?