No Bombom or Paramanya, yes Operating System Developing.No Bombom, yes Paramanya.
Why you are developing? You should create new one.No Bombom or Paramanya, yes Operating System Developing.
"Creating" is only for Allah!Why you are developing? You should create new one.
Gürkan espride olsa dinle dalga geçilmez.."Creating" is only for Allah!
*amaç espri*
İşte bu yüzden dalga geçiyorum sizinle. Şu an hiçbir inanç ile dalga geçmiyorum ayqiu bu bir.Gürkan espride olsa dinle dalga geçilmez..
Yes, I'm making my os from stratch, without using linux or another os... Only using C and Assembly...Why you are developing? You should create new one.
espri komedi amaçlıdır değil mi? ""Creating" is only for Allah!" amaç espiri* amaç komedi..İşte bu yüzden dalga geçiyorum sizinle. Şu an hiçbir inanç ile dalga geçmiyorum ayqiu bu bir.
Her "nen"i Tanrınız ile dalga geçmek diye anlarsanız böyle olur işte ayqiu.
Yes, I'm making my os from stratch, without using linux or another os... Only using C and Assembly...
Ben boşuna demiyorum toplumca mallaşıyoruz diye :'(espri komedi amaçlıdır değil mi? ""Creating" is only for Allah!" amaç espiri* amaç komedi..komedi hmm islam'a komedi
merak etme o yazıyı yazmadan önce düşündüm.
Can I see your project?Yes, I'm making my os from stratch, without using linux or another os... Only using C and Assembly...
"Drink blood and kill babies " is only for Satan.. dalga geçmiyorum..
?[DOUBLEPOST=1438026196,1438026160][/DOUBLEPOST]
Ben boşuna demiyorum toplumca mallaşıyoruz diye :'(
Sen Tanrı için ne kadar çok insan öldürüldü bilmiyorsun galiba dinimi savunacağım diye kıyamet kopardılar insanlar boş boş konuşuyorsun sus konuyu terk ediyorum ben :'("Drink blood and kill babies " is only for Satan.. dalga geçmiyorum..
"espri amaçlıdır qalğ qalğ" toplumca mallaşıyoruz.. ;(
Yes, do you want an ISO or add me in skype, and i could send my screenshots to you... Neyse artık ingilizceyi bırakalım, dediğim gibi işletim sistemimi başka kernelleri kullanmadan tamamen kendim yazdım, yani linux dağıtımı falan da değil, ayrıca sadece C ve Assembly kullandım. Ayrıca cosmos değil, tamamen gerçek bir işletim sistemi...Can I see your project?
Dostum kuran böyle diyor mu her müslüman aynı degill :/Sen Tanrı için ne kadar çok insan öldürüldü bilmiyorsun galiba dinimi savunacağım diye kıyamet kopardılar insanlar boş boş konuşuyorsun sus konuyu terk ediyorum ben :'(