Yıllardır bilmiyor muşuz...

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Onlar nerdeyse her oyunda gösterilen hp attack ifadeleri sadece bir tesadüf..

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
İşte bu yüzden dalga geçiyorum sizinle. Şu an hiçbir inanç ile dalga geçmiyorum ayqiu bu bir.
Her "nen"i Tanrınız ile dalga geçmek diye anlarsanız böyle olur işte ayqiu.
espri komedi amaçlıdır değil mi? ""Creating" is only for Allah!" amaç espiri* amaç komedi.. :( komedi hmm islam'a komedi :( merak etme o yazıyı yazmadan önce düşündüm.

qSirzechs

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yes, I'm making my os from stratch, without using linux or another os... Only using C and Assembly...

?[DOUBLEPOST=1438026196,1438026160][/DOUBLEPOST]
espri komedi amaçlıdır değil mi? ""Creating" is only for Allah!" amaç espiri* amaç komedi.. :( komedi hmm islam'a komedi :( merak etme o yazıyı yazmadan önce düşündüm.
Ben boşuna demiyorum toplumca mallaşıyoruz diye :'(
Senin yüzünden boşa uyarı yemek istemiyorum görüşürüz

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0

?[DOUBLEPOST=1438026196,1438026160][/DOUBLEPOST]
Ben boşuna demiyorum toplumca mallaşıyoruz diye :'(
"Drink blood and kill babies " is only for Satan.. dalga geçmiyorum..
"espri amaçlıdır qalğ qalğ" toplumca mallaşıyoruz.. ;(
Görüşürüz boşa uyarı yiyecek alan benim pls :( senle konuşmaktan severim seni ama bide bu var.
Sizin şu Allah diyen kosla reklamınıda bulamadım videosunu of..

qSirzechs

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
"Drink blood and kill babies " is only for Satan.. dalga geçmiyorum..
"espri amaçlıdır qalğ qalğ" toplumca mallaşıyoruz.. ;(
Sen Tanrı için ne kadar çok insan öldürüldü bilmiyorsun galiba dinimi savunacağım diye kıyamet kopardılar insanlar boş boş konuşuyorsun sus konuyu terk ediyorum ben :'(

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
Can I see your project?
Yes, do you want an ISO or add me in skype, and i could send my screenshots to you... Neyse artık ingilizceyi bırakalım, dediğim gibi işletim sistemimi başka kernelleri kullanmadan tamamen kendim yazdım, yani linux dağıtımı falan da değil, ayrıca sadece C ve Assembly kullandım. Ayrıca cosmos değil, tamamen gerçek bir işletim sistemi...