flintandsteel 1.7.2 PvPArena Plugin Paketi v0.2

v0.2 Çıkmalı mı ? Paketim Nasıl ?

• Evet Çıkmalı, paketin güzel.

Kullanılan: 8 44.4%
  • Hayır Çıkmamalı, paketin güzel.

Kullanılan: 0 0.0%
  • Evet Çıkmalı, Fakat paketin kötü.

Kullanılan: 3 16.7%
  • Hayır Çıkmamalı, paketin kötü.

Kullanılan: 5 27.8%
  • Yeni versiyon çıkmalı.

Kullanılan: 2 11.1%

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hem ip ver girek diyorsun hem zamanım yok diyorsun? ANLIYORUM..
Anlıyorsan sende benim durumumdasın demektir..[DOUBLEPOST=1438088525,1438088480][/DOUBLEPOST]
Hamachi dışında serveri olmadığını kastediyor. Hamachinin de böyle şeyler için pek uygun olduğunu sanmıyorum zeki arkadaşım
Bir server'ı yok ise bu "zeki arkadaş" pluginlerini nerede test ediyor? (local deme bana sakın)

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hamachi serverım var demiş zaten baştan. Anlaman kıtsa benim yapabileceğim bir şey yok.
Eh o zaman sorun ne be adam?!
Geliyorsun hamachi server kaldırmaz demek istemiş diyorsun sonra da hamachi serverı varmış diyorsun?
Ben dedim ki IP ver de girek ?
Eğer hamachi serverı varsa kaldırıyor demek.
Eh o zaman sorun nerede?!

flintandsteel

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eh o zaman sorun ne be adam?!
Geliyorsun hamachi server kaldırmaz demek istemiş diyorsun sonra da hamachi serverı varmış diyorsun?
Ben dedim ki IP ver de girek ?
Eğer hamachi serverı varsa kaldırıyor demek.
Eh o zaman sorun nerede?!
Serverimde 200 plugini birden test etmiyorum. Fakat bir paket olusturdugumda hemen test ederim calisiyormu diye.

xUmutAuthors

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Stats Plugini Senin Deil Yeme Bizi.[DOUBLEPOST=1438145590,1438145386][/DOUBLEPOST]
Hadsizlik yapmanın zamanı değildi bence. 200 den fazla plugin var şuanda. Bu pakette zaten 1.7.2 ilk çıktığı zamanda yapılmıştı. Hatırlamıyorum fakat ping komutu gibi, /stats komutu gibi küçük pluginlerde emeğim geçtiğini hatırlıyorum sanki.
Ha Ve Yazdıgım Dedigin Stats Plugini Bana Çok tanıdık geliyor nerdense :( Nasıl Başardı İsen Sadece (Joined: Kicked:)
Config'e Kaydoluyor :p[DOUBLEPOST=1438145687][/DOUBLEPOST]
Stats Plugini Senin Deil Yeme Bizi.[DOUBLEPOST=1438145590,1438145386][/DOUBLEPOST]
Ha Ve Yazdıgım Dedigin Stats Plugini Bana Çok tanıdık geliyor nerdense :( Nasıl Başardı İsen Sadece (Joined: Kicked:)
Config'e Kaydoluyor :p
EDİT: yeni fark ettim CommandBlockLogin'de Seninmi Benimkine Benziyorda :/

flintandsteel

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Commandblocklogin plugni arada kaynamis. Ve calismiyorda. 2. Si stats pluginini karistirmisim. Diger versiyonda kendi yazdigimi koyacagim. Tesekkurler.

Jordyvoss_

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Milleti yiyor işte başka ne yapsın. Diğer versiyonda koyacağım falan dediğine bakma, diğer versiyon gelmez bile