Jordyvoss_
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Hem ip ver girek diyorsun hem zamanım yok diyorsun? ANLIYORUM..Zamanım yok.
Hem ip ver girek diyorsun hem zamanım yok diyorsun? ANLIYORUM..Zamanım yok.
Anlıyorsan sende benim durumumdasın demektir..[DOUBLEPOST=1438088525,1438088480][/DOUBLEPOST]Hem ip ver girek diyorsun hem zamanım yok diyorsun? ANLIYORUM..
Bir server'ı yok ise bu "zeki arkadaş" pluginlerini nerede test ediyor? (local deme bana sakın)Hamachi dışında serveri olmadığını kastediyor. Hamachinin de böyle şeyler için pek uygun olduğunu sanmıyorum zeki arkadaşım
200 den fazla plugin nerede var pakettemi bukkittemiHadsizlik yapmanın zamanı değildi bence. 200 den fazla plugin var şuanda. Bu pakette zaten 1.7.2 ilk çıktığı zamanda yapılmıştı. Hatırlamıyorum fakat ping komutu gibi, /stats komutu gibi küçük pluginlerde emeğim geçtiğini hatırlıyorum sanki.
Hamachi serverım var demiş zaten baştan. Anlaman kıtsa benim yapabileceğim bir şey yok.Anlıyorsan sende benim durumumdasın demektir..[DOUBLEPOST=1438088525,1438088480][/DOUBLEPOST]
Bir server'ı yok ise bu "zeki arkadaş" pluginlerini nerede test ediyor? (local deme bana sakın)
Eh o zaman sorun ne be adam?!Hamachi serverım var demiş zaten baştan. Anlaman kıtsa benim yapabileceğim bir şey yok.
Bir kac tanesini dedim farkindaysan. Bu paket en az 1 yillik. İcinde yuzde doksan emegim var.Plugini "ben yazdım" diyorsun. Ve bu paketteki hiçbir plugini sen yazmamışsın. "Ben yazdım" dersen başlı başına her şeyini kendinin yazdığını söylemiş olursun
Krumb, daha once test ettigim pliginlere ayri bir paket yaptim. Zamanim oldugunda plugin eklemeye calisiyorum. Fakat bu daha ilk versiyon. Kesinlikle hic kimseyi dikkate almayacagim. Yoluma tas koymaya devam etsinler merdiven yapar tirmanirim sorun yok :-)200 den fazla plugin nerede var pakettemi bukkittemi
Serverimde 200 plugini birden test etmiyorum. Fakat bir paket olusturdugumda hemen test ederim calisiyormu diye.Eh o zaman sorun ne be adam?!
Geliyorsun hamachi server kaldırmaz demek istemiş diyorsun sonra da hamachi serverı varmış diyorsun?
Ben dedim ki IP ver de girek ?
Eğer hamachi serverı varsa kaldırıyor demek.
Eh o zaman sorun nerede?!
TeşekkürlerGayet güzel olmuş.![]()
Ben şu ana dek yaptığım her şeyi local'de test ederek yaptım, crack'ın faydaları*Anlıyorsan sende benim durumumdasın demektir..[DOUBLEPOST=1438088525,1438088480][/DOUBLEPOST]
Bir server'ı yok ise bu "zeki arkadaş" pluginlerini nerede test ediyor? (local deme bana sakın)
Ha Ve Yazdıgım Dedigin Stats Plugini Bana Çok tanıdık geliyor nerdenseHadsizlik yapmanın zamanı değildi bence. 200 den fazla plugin var şuanda. Bu pakette zaten 1.7.2 ilk çıktığı zamanda yapılmıştı. Hatırlamıyorum fakat ping komutu gibi, /stats komutu gibi küçük pluginlerde emeğim geçtiğini hatırlıyorum sanki.
EDİT: yeni fark ettim CommandBlockLogin'de Seninmi Benimkine Benziyorda :/Stats Plugini Senin Deil Yeme Bizi.[DOUBLEPOST=1438145590,1438145386][/DOUBLEPOST]
Ha Ve Yazdıgım Dedigin Stats Plugini Bana Çok tanıdık geliyor nerdenseNasıl Başardı İsen Sadece (Joined: Kicked
Config'e Kaydoluyor![]()
Commandblocklogin plugni arada kaynamis. Ve calismiyorda. 2. Si stats pluginini karistirmisim. Diger versiyonda kendi yazdigimi koyacagim. Tesekkurler.Stats Plugini Senin Deil Yeme Bizi.[DOUBLEPOST=1438145590,1438145386][/DOUBLEPOST]
Ha Ve Yazdıgım Dedigin Stats Plugini Bana Çok tanıdık geliyor nerdenseNasıl Başardı İsen Sadece (Joined: Kicked
Config'e Kaydoluyor[DOUBLEPOST=1438145687][/DOUBLEPOST]
EDİT: yeni fark ettim CommandBlockLogin'de Seninmi Benimkine Benziyorda :/
Milleti yiyor işte başka ne yapsın. Diğer versiyonda koyacağım falan dediğine bakma, diğer versiyon gelmez bileStats Plugini Senin Deil Yeme Bizi.[DOUBLEPOST=1438145590,1438145386][/DOUBLEPOST]
Config'e Kaydoluyor[DOUBLEPOST=1438145687][/DOUBLEPOST]
EDİT: yeni fark ettim CommandBlockLogin'de Seninmi Benimkine Benziyorda :/