MMORPG Oyun

SinceLove22

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Gençler İyi Akşamlar Öncelikle
Böyle Bildiğiniz MMORPG Oyun Varmı Metin 2 Kinght Tarzı oynanış Biçimi Tarzında Ama
Görevleri Türkçe Online Oyun Varsa Söylermisiniz
Söyleyin İsteyen Herkes Faydalanır Hem

yavhehe55

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
World of Warcraft. Oyunda çoluk çocukla uğraşmak zorunda kalmıyorsun ve P2W değil. Yani parayı veren düdüğü çalar sistemi yok. Her MMORPG oyuncusunun denemesi gereken bir oyun. Outland sunucusunda Alliance karakterimle yardımcı olabilirim.

SinceLove22

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
World of Warcraft. Oyunda çoluk çocukla uğraşmak zorunda kalmıyorsun ve P2W değil. Yani parayı veren düdüğü çalar sistemi yok. Her MMORPG oyuncusunun denemesi gereken bir oyun. Outland sunucusunda Alliance karakterimle yardımcı olabilirim.
Ücretli bir oyunmu duydumda denemedim hiç

yavhehe55

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ücretli bir oyunmu duydumda denemedim hiç
Evet, ücretli. Lakin bunu dert etmene gerek yok. Diğer oyunlarda güçlü olmak için, süslü olmak için para veriyorsun. Bu oyunda öyle bir durum yok, ücretli olduğundan dolayı tüm fırsatlar eşit. Kesinlikle Metin2, 4Story, Silkroad, Archeage vs. dandik P2W oyunları oynayacağına WoW oyna. O oyunları oynamak ücretsiz lakin oyundan keyif almak için para dökmen gerekiyor. O verdiğin paranın da sonu olmuyor, her ay kart limitini zorlamak istiyorsan buyur o oyunları oyna. :)

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Evet, ücretli. Lakin bunu dert etmene gerek yok. Diğer oyunlarda güçlü olmak için, süslü olmak için para veriyorsun. Bu oyunda öyle bir durum yok, ücretli olduğundan dolayı tüm fırsatlar eşit. Kesinlikle Metin2, 4Story, Silkroad, Archeage vs. dandik P2W oyunları oynayacağına WoW oyna. O oyunları oynamak ücretsiz lakin oyundan keyif almak için para dökmen gerekiyor. O verdiğin paranın da sonu olmuyor, her ay kart limitini zorlamak istiyorsan buyur o oyunları oyna. :)
P2W oyunlar ama para yatırılan oyunlara daha hiç para yatırmadım, memnunum da oyun tarzıma uyanlardan fazlasıyla.

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sro eskiden çok iyidi ya zindanlar felan zevkli geçiyor derken biran oyun boşaldı 1 yıl önce şu an durumu ney bilemiyorum ama...Silkroad'ı öneririm.

SinceLove22

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Wow falan izledim videolarını dediklerinizi okudum gerçekten güzelmiş ama şöyle bir kötü yanı var oyunu 20. seviyeye kadar oynayabiliyosun sonrası ücretli diye duymuştum hatta sitesindede böyle yazıyor