(REHBER) Manual Windows 10 Nasıl Yüklenir?

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13
Aslinda ben tum oyunladi yerel disk d ye atiyorum ve daha yeni format attim c de hicbirsey yok
O zaman Windows 8.1 indirip sonra Windows 10'a güncelleştirebilrisiniz. Eğer crack indirirseniz ekranınızda Windows 10 yazısı takılı kalır ve bilgisayarda hiçbir şey yapamazsınız. Windows yeni bir sistem geliştirdi.[DOUBLEPOST=1438157317,1438157275][/DOUBLEPOST]
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
:( Sende var ise bana atabilir isen sevinirim.
Windows'unuz orjinal sanırım ?

byTıtanıum

π÷¥$¢£-℅®*#¶∆×
Özel Üye
En iyi cevaplar
0
O zaman Windows 8.1 indirip sonra Windows 10'a güncelleştirebilrisiniz. Eğer crack indirirseniz ekranınızda Windows 10 yazısı takılı kalır ve bilgisayarda hiçbir şey yapamazsınız. Windows yeni bir sistem geliştirdi.[DOUBLEPOST=1438157317,1438157275][/DOUBLEPOST]
Indirdigimzdeki 8.1 crack degil mi ?

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Evet geldiğinden beri vatan'dan aldığım lisans ile format atıyorum

_Randy1_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eyvallah çok teşekkür ederim Win10 'u sabırsızlıkla bekliyordum! :)

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13
Peki 8.1 i almam mı gerekiyor ? Yoksa internetten felan indirebilir miyiz ?
tabii ki indirebilirsin. Link paylaşmak yasak ama Windows 8.1 RTM crack yazarsan güncelleştirmeli güzel bi crack bulabilrisin.
Win 7 oem var nasıl geçiş yapabilirim?
Merhaba öncelikle Windows Güvenlik duvarının açık olduğundan emin olduktan sorna Widnows'unuzu en güncel sürüme yükseltin. Sonra konuyu okuyup tekrarlarsanız Windows 10'a yükseltebilrisin.